Terug naar overzicht

Grip op je stress!

Je werkplezier vergroten en je werkstress verlagen? Helaas komt werkstress nog veel te vaak voor. Wij bij Advizo besteden hier graag aandacht aan en gunnen jullie hierin ook een stap vooruit. Het boek Grip op je stress kan je hierbij helpen. Ga actief aan de slag en ontdek verschillende tools en tips die bij jou passen!

En het leuke nieuws is, dat je deze nu via ons kan winnen. Heb jij een gouden tip tegen stress op het werk? Laat het ons weten en wie weet ben jij dan één van de gelukkige en minder gestreste winnaars! Reageren kan hier: https://lnkd.in/e47nFMf  Voor de 5 beste supertips geven we een exemplaar weg! De actie loopt tot maandag 18 november. Wij hebben het boek op kantoor en vinden het geweldig! Met het boek kun je actief aan de slag om je werkdruk en stress te verlagen. Zodat je je weer op de inhoud van je werk kunt richten. Voor die stap vooruit.

Meer dan een miljoen mensen lopen het risico op een burn-out. Dat is gigantisch veel en onze branche is helaas allesbehalve een uitzondering. Maar je kúnt er wat aan doen. En je werkgever ook. Dat is de boodschap van de Week van de Werkstress.

Je tijd efficiënt gebruiken, voldoende plezier en uitdaging, af en toe even een pauze en ruimte voor ontwikkeling. Werkstress verlagen doen werkgevers en werknemers sámen. Daarom is de Week van de Werkstress gisteren begonnen met Masterplan Maandag: een uitnodiging om samen een plan te maken voor meer werkplezier. Vandaag is het Deadline Dinsdag, morgen Workout Woensdag, Digital Detox Donderdag en Vrolijke Vrijdag.