Terug naar overzicht

Week van de opvoeding, hand in hand

Het is de Week van de Opvoeding. En opvoeden, dat doe je sámen: it takes a village to raise a child. Het thema dit jaar is dan ook: hand in hand. Hand in hand met ouders of opvoeders, de school, sportvereniging, buren, vrienden en familie kan ook jij als jeugdhulpverlener een rol spelen in de opvoeding van een kind. En hoe beter opvoeders en organisaties samenwerken en elkaar versterken, hoe beter een kind gezond, kansrijk en veilig kan opgroeien. 

In heel Nederland kun je tijdens de Week van de Opvoeding workshops, webinars, lezingen of andere activiteiten bijwonen. Je kunt andere ouders, mede-opvoeders en professionals ontmoeten om tips en verhalen mee uit te wisselen, elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Je staat er niet alleen voor!

Een overzicht van de activiteiten en meer informatie vind je op weekvandeopvoeding.nl. Nu meteen aan de slag? Lees de gratis Digitale Tipkrant van Positief Opvoeden over tieners met handige tips, een filmpje en verdiepende artikelen: https://lnkd.in/dm5aghK.