Terug naar overzicht

Kwartaalbijeenkomst Q3, goed dat je erbij was!

De 14e Kwartaalbijeenkomst van Advizo was weer mooi en waardevol! Alle PROFF’s die erbij waren: het was goed jullie te zien en te spreken!

En goed dat jullie weer zo enthousiast en gedreven hebben deelgenomen aan de SKJ-trainingen die op het programma stonden. In ons vakgebied ben je immers nooit uitgeleerd. Telkens weer een stap vooruit. 

We hebben verschillende positieve reacties ontvangen over de verschillende workshops die werden aangeboden. De workshops van deze bijeenkomst bestonden uit pittige onderwerpen, zoals ‘Praten met Kinderen over Kindermishandeling’ en ‘Complexe Scheidingen’.

Daarbij kun je als Jeugdzorgwerker alle hulpmiddelen en handvatten goed gebruiken. Ook is het fijn en waardevol om daar met vakgenoten over te praten. Het napraten tijdens de borrel is bovendien altijd erg gezellig! Jullie leergierige instelling, actieve houding en gezellige energie waren in ieder geval goed merkbaar.  

De laatste bijeenkomst van het jaar wordt overigens extra gezellig. Directeur Wim Karels heeft al een klein tipje van de sluier gelicht. Houd je mailbox in de gaten, want binnenkort volgt er meer nieuws!