Terug naar overzicht

Bij ons op kantoor, gaan de gesprekken weer live door

Bij ons op kantoor is er hard gewerkt aan voorzorgsmaatregelen om zo veilig mogelijk te kunnen werken. Naast de efficiëntie hiervan, is het ook een stuk gezelliger om collega’s weer in real-life te kunnen zien.

Niet alleen voor ons team, maar ook voor de kandidaten zijn er allerlei maatregelen getroffen. Bij binnenkomst kun je direct je handen ontsmetten en wij zorgen er persoonlijk voor, dat er na ieder bezoek de benodigde oppervlakten worden schoongemaakt. Daarnaast zijn er in onze spreekkamer plexiplaten gemonteerd. Kortom, alles staat klaar om weer RIVM-proof gesprekken te laten plaatsvinden.

En daar worden wij heel blij van! Het voelt een stuk persoonlijker om jullie in het echt te ontmoeten, dan via een beeldscherm. Uiteraard worden kandidaten die met het OV moeten reizen, of die klachten van verkoudheid hebben nog via het video-bellen gesproken.

Wij zitten er in ieder geval helemaal klaar voor om jullie weer te ontvangen en kijken erg uit naar dat kopje koffie samen. Dan al wel niet in een wegwerpbeker, maar zeker niet minder smaakvol!