Terug naar overzicht

UITNODIGING: Meet&Greet Jeugdbescherming west

Werk jij nu in een ander vakgebied en wil je graag een overstap naar de jeugdzorg maken? Meld je snel aan voor de Meet&Greet bij Jeugdbescherming west! Ga je bij Jeugdbescherming west aan het werk als jeugdbeschermer, dan werk je mee aan onze missie: ieder kind blijvend veilig. Je begeleidt kinderen en jongeren, hun ouders en andere betrokkenen, en voorkomt zo dat situaties verder escaleren. Ook is er bij Jeugdbescherming west ruimte om in een andere rol het verschil te maken, denk bijvoorbeeld aan Ondersteunend Jeugdbeschermer, Teamjurist of Zorgbemiddelaar. 

We nodigen je graag uit voor de Meet&Greet bij Jeugdbescherming west op donderdag 29 juni 2023.

Deze Meet&Greet wordt door Advizo georganiseerd in samenwerking met Jeugdbescherming west en HaKa Nederland en is bedoeld voor professionals die overwegen om (in de toekomst) in de jeugdzorg aan de slag te gaan. Tijdens de Meet&Greet zal je in gesprek gaan met Jeugdbeschermers van Jeugdbescherming west, om een beter beeld te krijgen van hun werk en om te onderzoeken of jij binnen de Jeugdbescherming past. Ook zal je in gesprek gaan met een medewerker van HaKa Nederland die je uitleg en advies zal geven over wat er voor jou eventueel nodig is om (op termijn) SKJ geregistreerd te raken.

We ontvangen je graag op 29 juni 2023 om 13.00 uur bij Jeugdbescherming west op Neherkade 3054, 2521 VX Den Haag. Je kunt je bij binnenkomst melden bij de receptie. We willen je vragen om je CV (en eventueel een overzicht van alle gevolgde trainingen/cursussen indien dit niet op je CV staat) mee te nemen, zodat we je ter plekke het beste advies kunnen geven over de stappen die je (in de toekomst) zou kunnen nemen om de overstap naar de jeugdzorg te maken.

Aanmelden kan door een mail te sturen o.v.v. ‘Aanmelden Meet&Greet’ naar info@advizo.nl