Terug naar overzicht

Eerste online training is een feit!

Waar onze PROFF'S gepassioneerd zijn om het verschil te maken binnen de jeugdzorg, hecht Advizo veel waarde aan hun persoonlijke aandacht en ontwikkeling.

Sinds de corona-maatregelen, staan ook wij voor de uitdaging om te blijven innoveren en actief op zoek te gaan naar ideeën om onze medewerkers zo goed mogelijk in hun kracht te zetten. Onze eerste Webinar voor alle Advizo-medewerkers is dan ook een feit en de opkomst was boven verwachting hoog!

De training 'complexe scheidingen' - waar bijna elke jeugdzorgwerker helaas mee te maken krijgt, werd gegeven door Melissa Wallet-Meijer en is zeer positief ontvangen. Onze medewerkers waren zelfs zo enthousiast, dat we kansen zien om deze online trainingen vaker in te gaan zetten.

De sfeer tijdens het webinar was net als wij gewend zijn van onze kwartaalbijeenkomsten, informeel en gezellig! Er werd met elkaar gelachen en genetwerkt, maar soms ook een gevoelige snaar geraakt. Wij willen dan ook iedereen bedanken voor hun bijdrage, want op deze manier blijven we met elkaar in verbinding en van elkaar leren!