Terug naar overzicht

Save the date: Jaarcongres AlleKansenBenut!

Hoe zorgen we dat enthousiaste zij-instromers en herintreders een vaste aanvulling worden op onze teams binnen jeugdzorg? Op 24 november organiseert AlleKansenBenut! haar jaarcongres. Een dag waarop we samen kijken naar de inzet van zij-instromers en herintreders binnen jeugdzorg. En naar de opbrengsten van 2 jaar AlleKansenBenut!. 

 

Over AlleKansenBenut!

AlleKansenBenut! is een programma van Jeugdzorg werkt! Met AlleKansenBenut! zet Jeugdzorg werkt! zich in om jeugdzorgorganisaties inzichten en tools te bieden om de groeiende groep zij-instromers en herintreders zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten voor hun organisatie. Zo krijgen de (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals de kans om zich binnen een organisatie optimaal te ontwikkelen én op de lange termijn een duurzame bijdrage te blijven leveren binnen jeugdzorg. Vanuit Advizo dragen wij hier eveneens aan bij. 

Het programma

In de ochtend is er een gesprek met verschillende beleidsmakers, wetenschappers en politici. Zij bespreken de inzet van zij-instromers en herintreders binnen de branche. Wat betekent dit potentieel voor organisaties en hun professionals? Welke uitdagingen zijn er? Wat kunnen we leren van andere branches? En hoe kunnen het onderwijs, de inkoopregio’s en het Rijk ondersteunen?

In de middag spreken er een aantal deelnemers uit de verschillende pilots. Wat gebeurt er concreet op de werkvloer? Hoe zijn de pilots vormgegeven? Wat zijn hun (leer)opbrengsten? Daarbij besteden we aandacht aan wat er nodig is om blijvend succesvol aan de slag te gaan met zij-instromers. Dat alles onder leiding van dagvoorzitter Mari Carmen Oudendijk.

Wil je er ook bij zijn? Meld je digitaal aan

Praktische informatie

Datum              24 november 2022
Tijd                  10.00 tot 16.00 uur
Locatie             online of live in het Anatomiegebouw in Utrecht
Kosten              gratis