Terug naar overzicht

Uitbreiding van ons team

Dit jaar zijn ter uitbreiding van ons team drie nieuwe collega’s gestart! Raymond Verwoerdt (rechts op de foto) is gestart in ons team in Sliedrecht. Robin Kartenberg (links op de foto) en Esmay de Schipper (midden op de foto) gaan ons team in Zwolle versterken.

In 2020 opende Advizo de deuren van ons nieuwe kantoor in Zwolle. Het harde werken en enthousiasme van Lennard en Melissa werpt zichtbaar zijn vruchten af. Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat met de komst van Robin en Esmay het team in Zwolle verdubbeld is!

Robin studeert Human Resource Management en zit op dit moment in z’n derde jaar en gaat ons in ieder geval de komende 6 maanden ondersteunen als stagiaire. Esmay is recent afgestudeerd van de opleiding Human Resource Management en gaat bij ons aan de slag als HR-adviseur.

Ook ons team in Sliedrecht blijft zich verder ontwikkelen en Raymond komt ons team versterken in de functie van HR-adviseur. Raymond heeft zelf jarenlang in de jeugdzorg gewerkt en is met zijn inhoudelijke kennis een welkome aanvulling op ons team.

Welkom Robin, Esmay en Raymond! We kijken uit naar een prettige samenwerking.