Terug naar overzicht

Digitale Voor de Jeugd Dag

Maandag 2 november a.s. vindt live vanuit de Westergasfabriek de Digitale Voor de Jeugd Dag plaats, met als thema: verruim je blik. Van 09.30 uur – 16.00 uur zijn er verschillende programmaonderdelen die je kunt volgen, geheel kosteloos en vanuit je eigen heerlijke stoel.

Tijdens het online programma, wordt er een blik geworpen op een sterke thuisbasis voor kinderen. De thema’s die deze dag aan bod komen vormen samen de basis voor het verbreden van je blik op dit onderwerp.

Er wordt o.a. gekeken naar de basiselementen van een gezonde, veilige en kansrijke omgeving voor kinderen om in op te groeien. Hoe je deze omgeving als professional kan versterken, maar ook hoe je bepaalde problemen voor kunt zijn en waar een goede preventieve aanpak aan voldoen moet om te kunnen slagen.

Je kunt een gedeelte van de dag meekijken, je specifiek aanmelden voor thema’s of natuurlijk alles bijwonen. Tevens is er de mogelijkheid om via interactieve wijze je vragen te stellen of inbreng te geven.

Nieuwe kennis vergaren en delen, en tegelijkertijd je eigen koffiepauzes inlassen! Aanmelden kan via: www.voordejeugddag.nl