Terug naar overzicht

Winnaars Zomerwinactie

En de winnaar van de Advizo Zomerwinactie is...

Marissa Schuttinga!

“Advizo is voor mij als de zon, positief en stralend!” Met deze zin en het lieve tekstje dat daarop volgt kreeg Marissa Schuttinga de meeste Facebook-likes én... een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt én wellnessarrangement! Want hiermee is zij de winnaar van de hoofdprijs in de Advizo Zomerwinactie! Gefeliciteerd Marissa!!

"Advizo is voor mij als de zon, positief en stralend! 
De organisatie met een ongelooflijk positieve vibe, waardoor je als persoon en professional onmiddellijk je thuis en in je kracht voelt. 

Advizo is voor mij de start van een mooie carrière. De plek waar ik eindelijk 'echt' gezien en gewaardeerd word als persoon, maar ook als professional. 
De coaches die in jou geloven, je kracht en potentie zien en benadrukken. 

Advizo, de plek waar de medewerkers voor 'Veilig Thuis' werken aan een 'Gezellig thuis'. Niet alleen met en voor de doelgroep, maar ook als collega's onderling (ja, wij hebben een groesapp genaamd 'Gezellig Thuis!' )"

2e en 3e prijs

Maar we hadden nog meer prijzen weg te geven. En die hebben we verloot – want eerlijk is eerlijk: het kiezen was hartstikke moeilijk. Als eerste uit de loting kwam Linda Smits. Zij schreef op LinkedIn: “Advizo is voor mij als Pippi Langkous: het onmogelijke blijkt mogelijk, laat je niet door leeftijd beperken, wees jezelf, altijd reden voor een feestje en maak je geen zorgen om de dag van morgen. Doe wat je leuk vindt en dan komt alles goed!” En daar zijn we het helemaal mee eens! Linda wint de 2e prijs: het luxe diner voor twee.

De 3e prijs, een dagje uit, gaat naar Ingrid Ballemans. Zij schreef op Instagram: ”Advizo is voor mij als een rugzak die je meeneemt op een groot avontuur. De basis zit erin, net zoals de route die je gaat afleggen en een noodlijn voor wanneer je verdwaald. Een veilig gevoel. Vervolgens kan je je rugzak zelf gaan vullen met mooie ervaringen.” Mooi, Ingrid!

Extra prijs!

Eén inzending sprong er bovenuit vanwege de geweldige creativiteit. Dat was dit ware kunstwerk van Anne Lieke van Diepen-Damen:
Dat vonden we zó mooi, dat we speciaal voor haar een extra prijs in het leven hebben geroepen. Anne Lieke, jij krijgt een leuke verrassing!

Binnenkort reiken we de prijzen persoonlijk uit aan Marissa, Linda, Ingrid en Anne Lieke bij ons op kantoor. Volgende week nemen we contact met jullie op om een afspraak te maken!