Terug naar overzicht

Advizo's Eindejaarsfeest: The Special Edition

 

Het jaar loopt langzaam ten einde. Bij Advizo zijn wij achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen op een grandioze afsluiter. Dit jaar organiseren wij weer een groots eindejaarsfeest. Deze staat helemaal in teken van samenkomen met alle collega’s en het is tegelijkertijd een bedankje aan iedereen die over de jaren heen bij heeft gedragen aan het succes van Advizo en de impact die we maken binnen onze sector. Voor het eindejaarsfeest zijn zowel onze huidige als voormalige collega’s welkom. Wil je dit niet missen? Meld je dan snel aan! Met zijn allen sluiten we 2023 feestelijk af.

 


Advizo’s eerste reünie

Het eindejaarsfeest is meer dan alleen een feest. Het is de eerste reünie die Advizo organiseert. Collega's, vrienden en bekenden krijgen de kans krijgen om oude banden aan te halen en nieuwe te smeden. Waarom pakken wij dit jaar zo groots uit? Het eindejaarsfeest is onze manier om iedereen te bedanken die zich door de jaren heen heeft ingezet voor Advizo en heeft bijgedragen aan de groei van het bedrijf. Zonder jullie was dit nooit gelukt.

De avond begint met een exclusief diner voor alle huidige medewerkers, gevolgd door een feest waarbij we ook onze voormalige collega’s welkom heten. Neem gerust een introducé mee naar het feest, zodat die ook kan meegenieten van de gezelligheid van Advizo.


Geheel in stijl

Een eindejaarsfeest moet natuurlijk geheel in stijl worden gevierd. Zoek je meest feestelijke outfit alvast bij elkaar, het thema van de avond is 'Feestelijk Chique'.

Om helemaal in de feestelijk sfeer te blijven hebben wij natuurlijk ook voor sensationele muziek gezorgd: coverband ‘Cherry and the Sugarstuds’ komt optreden. Verwacht een mix van klassiekers en moderne hits die gegarandeerd iedereen op de dansvloer krijgen. En daar houdt het eindeloze genieten niet op. Wat is een feest zonder een lekker drankje in de hand? Geniet van onze open bar, waar de drankjes de hele avond rijkelijk zullen vloeien.


Mis het eindejaarsfeest niet, meld je snel aan!

Zet 8 december in je agenda, want dat is de dag waarop alle festiviteiten zullen plaatsvinden. En waar vindt dit knalfeest plaats? Omdat onze (voormalig) collega’s woonachtig zijn door heel Nederland, van Zeeland tot in Groningen, hebben we gekozen voor een prachtig pand in Bunnik, Utrecht. Ideaal gelegen voor iedereen en met gratis parkeermogelijkheden.

Meld je aan voor 15 november!

Meld je snel aan! Stuur een e-mail naar backoffice@advizo.nl met als onderwerp 'Aanmelden eindejaarsfeest'. Na je aanmelding ontvang je een officiële uitnodiging en alle benodigde informatie zoals het adres, programma en nogmaals alle details van het eindejaarsfeest.

Wij bij Advizo hebben er zin in! Laten we er een onvergetelijke avond van maken!