Terug naar overzicht

Djiani's sprong als ZZP'er

Even voorstellen...

Djiani is 28 jaar en komt uit Noord-Brabant. Drie jaar geleden is hij afgestudeerd als maatschappelijk werker. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij verschillende jongerencentra en bij een organisatie voor slachtofferhulp. Na zijn studie heeft hij een aantal jaar met veel plezier gewerkt als AMV-Begeleider (Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen). Met een paar jaar ervaring op zak, voelde Dijani dat het tijd was voor een nieuwe stap. Flexibel werken en veel afwisseling vond hij belangrijk in zijn zoektocht. Tijdens zijn onderzoek naar vacatures en organisaties, viel zijn oog steeds weer op Advizo. Toen is het balletje gaan rollen…

Dijani over zijn stap voorwaarts

"Het eerste contact met Advizo was meteen top! Het fijne aan Advizo is dat wanneer je specifiek weet wat je zoekt, ze hierbij aansluiten. En wanneer je nog niet specifiek weet wat je zoekt, ze je helpen dit helder te krijgen. Tijdens het gesprek bij Advizo nam de HR Adviseur echt de tijd voor me. Het gesprek was informatief, professioneel en ik liep met een tevreden gevoel weer naar buiten. Al snel werd ik verrast; de HR Adviseur had een potentiële opdracht voor me én bood aan me te helpen bij de voorbereiding van de sollicitatie. Wat een betrokkenheid! Na mijn sollicitatie bij de opdrachtgever werd ik meteen door Advizo gebeld om te vragen hoe het gesprek was verlopen. Kortom: zeer behulpzaam en attent!"

Een stap in de goede richting!

"Het komende half jaar werk ik via Advizo bij een jeugdhulporganisatie. Hier bied ik groeps- en individuele begeleiding. Het is een opdracht met complexe en uitdagende casuïstiek. Geen dag is hetzelfde. Precies wat ik zocht!"

Waar ik mijn energie uithaal

"Op dit moment werk ik bijvoorbeeld met een jongere die bij verschillende organisaties en klinische instellingen moest vertrekken. Het zou een onhandelbare casus zijn. Voorheen woonde deze jongere in een gesloten setting. Geregeld escaleerde situaties waardoor de jongere gesepareerd werd. Als jeugdhulpverlener greep me dit aan, omdat het om een uit huis geplaatste jongere van 11 jaar ging. Vanaf het begin van deze casus was ik benieuwd naar de mogelijkheden, ontwikkelkansen en interesses van de jongere. Alles om de situatie te verbeteren. Inmiddels zijn we 2 maanden verder. De jongere leeft in een open setting met duidelijke structuur en intensieve 1 op 1 begeleiding. Het zijn lange dagen met af en toe tegenslagen, maar er is ook zeker een zichtbare vooruitgang in zijn gedrag. Dit is voor mij de motivatie om vol te houden. Hier krijg ik echt energie van!"

Neem Advizo in de arm!

"Zorg dat je er niet alleen voor staat! Doordat ik vanaf het begin goed op weg geholpen ben, heb ik de perfecte opdracht gevonden en mijn netwerk verbreed. Mijn vaste contactpersoon bij Advizo heeft mij op het hart gedrukt dat ik altijd bij haar terecht kan. Daarom bel ik haar nog geregeld voor advies of vragen. Ik kan prettig met haar sparren over praktische zaken, maar ook over hoe ik op mijn plek zit. Het is niet altijd makkelijk om zelf een baan te vinden die volledig aansluit bij wat op dit moment bij je past. Advizo kijkt echt naar waar je passie ligt! Een warme organisatie, met kennis van zaken en een persoonlijke touch. Echt een super detacheringsbureau!"


Advizo helpt je ontdekken wat je beweegt

Wat zijn jouw drijfveren? Laat Advizo met je mee denken! We zullen je vragen over jeugdzorg of ZZP, net zoals bij Djiani, uitvoerig met je doornemen. Zodat je weet wat je te wachten staat! We gaan je helpen bij het vinden van interessante opdrachten en jezelf uit te dagen. Ready? Samen gaan we dit nieuwe avontuur aan! Bel ons, stuur een mailtje of kom langs.