Terug naar overzicht

Werken als HR-adviseur, Larissa vertelt!

De start bij Advizo
Sinds Larissa haar komst 2,5 jaar geleden, is Advizo bijna verdubbeld en heeft ze deze groei geheel mogen meemaken. De sfeer waar zij destijds op viel tijdens haar eerste ontmoeting met Advizo, is echter onveranderd gebleven.

Larissa vertelt hoe zij destijds bij Advizo is terecht gekomen en wat het maakt dat ze haar werk met zoveel enthousiasme uitvoert. “Na het afronden van mijn opleiding Sociaal Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en het opdoen van werkervaring binnen het UWV, wilde ik mij oriënteren voor een baan in de uitvoering. Zodoende kwam ik Advizo tegen en volgde er al gauw een kennismakingsgesprek.”

Meteen een positief gevoel!
Tijdens het gesprek, had ze direct een positief gevoel over de sfeer binnen het bedrijf vertelt ze: “Na afloop stuurde ik voor de grap een bericht, dat ik me zo zou aansluiten bij het team van Advizo!” Nu 2,5 jaar en een vast contract later heeft Larissa het nog steeds goed naar haar zin . Welk onderdeel van haar werk ze het leukst vindt? "Voornamelijk de afwisseling. Aan de ene kant het contact met de kandidaten en klanten en aan de andere kant het stukje commercieel kunnen denken en snel moeten schakelen.” De uitdaging voor haar zit hem vooral in de juiste keuze op het juiste moment maken. “Omdat je met veel verschillende partijen en belangen te maken hebt. Daarin heb je een bemiddelende rol en staat of valt het met de manier van communiceren. Het is maatwerk en belangrijk om actief te blijven luisteren naar ieders wens en verhaal!”

Het ultieme geluksmoment tijdens een werkdag
Voor Larissa is dit een compliment vanuit de kandidaat dat hij of zij zich geholpen en gezien voelt. Ook als deze kandidaat uiteindelijk niet via Advizo gaat werken. “Je ondersteunt de kandidaten tijdens hun zoektocht waar die ook tot mag leiden. Dat ze vooruit komen, daar doe je het uiteindelijk voor!”

“Wat ik vooral heel erg leuk bij Advizo vind, is de teamspirit die we met elkaar hebben!”  
De sfeer binnen de organisatie omschrijft ze, als energiek en betrokken. “Binnen Advizo heerst er een open cultuur en is alles bespreekbaar. Ook is er ruimte om kritisch te zijn naar elkaar. Het mag soms best een beetje botsen, als je het maar uitpraat en meteen oppakt met elkaar.” Daarnaast vindt ze het prettig werken, dat er zulke korte lijntjes zijn. Ook in deze huidige tijd waarin er veel thuis wordt gewerkt. “We weten elkaar altijd te vinden en maken tijd voor elkaar. Naast het werken, is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid!”

Word jij onze nieuwe HR-adviseur?
Op de vraag wat iemand moet bezitten om deze functie uit te voeren, antwoordt Larissa:  “Je moet het vooral leuk vinden om verschillende ballen in de lucht te houden, relaties kunnen onderhouden, intensief samen kunnen werken en kansen zien en hierop inspelen.”

Wil jij net als Larissa ook aan de slag als HR-adviseur? Deze mogelijkheid bieden wij nu.
Ga snel naar de pagina vacatures op onze website of stuur een open sollicitatie naar sollicitatie@advizo.nl