Terug naar overzicht

Jeugdbescherming personeel van Advizo

Heeft u jeugdbescherming personeel nodig? Kies dan voor een samenwerking met Advizo. Wij staan als wervingsspecialist naast u in de zoektocht.

Jeugdbescherming personeel van Advizo

Goede jeugdbeschermers zijn niet makkelijk te vinden. Bij de zoektocht naar personeel in de jeugdbescherming heeft u dus graag een ervaren wervingspartner aan uw zijde. Bij Advizo staan we naast u in die zoektocht. We zijn gespecialiseerd in de jeugdzorg, waardoor we een uitstekend netwerk hebben opgebouwd met kwalitatieve kandidaten. Dankzij onze jarenlange wervingservaring en doortastende gespreksvoering, selecteren wij de meest geschikte jeugdbeschermers voor uw organisatie.

Wij werven gemotiveerde jeugdbeschermers voor jouw organisatie

Bij het werven van kwalitatief jeugdzorgpersoneel geeft motivatie in combinatie met persoonlijkheid de doorslag. Dat geldt voor groepswerkers en ambulant jeugdzorgpersoneel en misschien nog wel meer voor professionals binnen de jeugdbescherming. Ook is het bij jeugdbeschermers belangrijk om de stevigheid van een kandidaat goed te kunnen inschatten. Onze wervingsprocedure bestaat daarom standaard uit:

  • Vaste vragenlijst
  • Assessment op kerncompetenties
  • Casus uit de praktijk
  • Referentiecheck

Voor de jeugdbeschermer houden we daarnaast een handboek bij, met daarin de inhoudelijke functie-uitleg. Zo bereiden we de kandidaat optimaal voor op uw werkpraktijk.

Tijdelijk of detavast jeugdbescherming personeel

Als u op zoek gaat naar jeugdbescherming personeel via Advizo, dan kunt u kiezen uit tijdelijke detachering, detavast en de flexpool. In alledrie de gevallen geldt: wij raden u sterk aan om vacatures ruim op tijd uit te zetten. Vooruitwerven van jeugdbeschermers kan zeker geen kwaad, hebben wij gemerkt. Behalve deze doorlopende werving bieden wij begeleiding bij het aannemen van zijinstromers en begeleiding bij personeelsbehoud.

Klantervaring: Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond

HR-medewerker Sharon van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond vertelt: “De lijntjes binnen Advizo zijn kort. Ook als iets niet goed gaat of wanneer we op korte termijn personeel zoeken, kan ik direct met Advizo schakelen!”. De kwaliteit van de kandidaten die binnenkomen via Advizo, is erg goed, volgens Sharon: “Via Advizo komen er kandidaten binnen die al minstens 2 jaar ervaring hebben opgedaan en het werk zich snel eigen kunnen maken. Veel van de kandidaten die ooit gedetacheerd zijn geweest via Advizo, zijn nog steeds werkzaam bij ons.”

Meer lezen? Bekijk de case!

Klantervaring: Jeugdbescherming west

Ook Joost van der Hulst, bestuurder van Jeugdbescherming west, is lovend over ons personeel. Bij Jeugdbescherming west is Advizo zelfs uitgegroeid tot de externe wervingsafdeling. Joost: “Ze denken mee, werken snel en zijn transparant en spontaan. Werving, selectie, intakes, assessments, trajectgesprekken, exit-gesprekken; al deze werkzaamheden kan ik met een gerust hart overlaten aan de kundige mensen van Advizo. De jeugdbeschermers die via hen bij ons werken, worden vaak door ons op contract genomen.”

Meer lezen? Bekijk de case!

Jeugdbescherming personeel nodig? Advizo is de juiste partner.

Het personeelstekort in de jeugdzorg is een nijpend probleem, ook in de jeugdbescherming.

Gelukkig werven we bij Advizo door onze goede contacten relatief snel kwalitatieve jeugdbeschermers. Voor duurzaam inzetbaar jeugdbescherming personeel kiest u voor een samenwerking met Advizo! Meer weten of direct een aanvraag voor personeel doen? Neem contact op!