Terug naar overzicht

Meet&Greet met Jeugdbescherming West | Advizo

Ieder kind moet vanuit een veilige basis kunnen opgroeien en zich kunnen ontwikkelen. Helaas heeft niet ieder kind die veilige basis. Ouders kunnen deze bijvoorbeeld niet kunnen creëren of niet in stand houden. In sommige gevallen grijpt er zelfs een rechter in. In die situatie komt Jeugdbescherming West in beeld. Ieder kind blijvend veilig, dat is hun missie.

 

Advizo verzorgt al jaren de werving en selectie voor Jeugdbescherming West. Dit doen wij voor de functies Jeugdbeschermer en Jeugdbeschermer in Opleiding. In het afgelopen jaar zijn er binnen Jeugdbescherming West steeds meer verschillende mogelijkheden en functies ontstaan. Zo zijn er bijvoorbeeld teamondersteunende functies gecreëerd, waardoor ook mensen die niet als doel hebben om als Jeugdbeschermer aan de slag te gaan, van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de organisatie. Deze ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat we nu voor de tweede keer een Meet&Greet bij Jeugdbescherming West hebben georganiseerd!

Aanleiding van de Meet&Greet

De Meet&Greet is georganiseerd door Advizo in samenwerking met Jeugdbescherming West en HaKa Nederland en is bedoeld voor professionals die overwegen om (in de toekomst) in de jeugdzorg aan de slag te gaan en graag meer willen weten over het werken bij de Jeugdbescherming. Tijdens de Meet&Greet hebben deelnemers gesprekken gehad met Jeugdbeschermers van Jeugdbescherming West, om een beter beeld te krijgen van hun werk en om te onderzoeken of en hoe de deelnemers passen binnen Jeugdbescherming West. Daarnaast kregen deelnemers advies over wat er nodig is om (op termijn) SKJ geregistreerd te raken, van een medewerker van HaKa Nederland.

 

Meer weten over verschillende functies en het SKJ?

Elkaar leren kennen

De Meet&Greet is een laagdrempelige, open bijeenkomst die in het teken staat van elkaar leren kennen. De Meet&Greet wordt minimaal twee keer per jaar georganiseerd en zal dus later dit jaar nog een keer plaatsvinden. Deelnemers omschrijven de Meet&Greet als:

Een waardevolle middag. Een mooie kans om in een ongedwongen sfeer al je vragen te kunnen stellen, kennis te maken met meerdere mensen die werkzaam zijn bij Jeugdbescherming West, waaronder jeugdbeschermers, èn jezelf tegelijkertijd te kunnen profileren. Zie het als een informele sollicitatie middag waar je gewoon bij moet zijn!”

Wil jij aan de slag bij Jeugdbescherming West?

Bij Jeugdbescherming West is geen dag is hetzelfde, dat is wat werk zo leuk maakt. Wil jij ook graag werken bij Jeugdbescherming West? Dat kan zeker! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die een overstap naar de jeugdbescherming willen maken. Bekijk onze vacature Jeugdbeschermer in Opleiding bijvoorbeeld eens. Wil jij liever eerst een beter beeld krijgen van het werken binnen Jeugdbescherming West? Houd dan de website van Jeugdbescherming West en onze socials in de gaten voor de uitnodiging voor de volgende Meet&Greet!