Terug naar overzicht

Nieuwe campagne Jeugd- en kinderbescherming: "Wat zou jij doen?"

Deze campagne geeft een kijkje in de uitdagingen van de jeugdzorg

In de wereld van de jeugdzorg is elke dag uniek, Niet alleen is geen dag hetzelfde, ook elke situatie en kind zijn uniek. Bij Advizo geloven we in het maken van de juiste verbinding tussen kandidaten en functies in de jeugdzorg. Waarom wij ons hiervoor inzetten? Omdat wij geloven dat ieder kind moet kunnen opgroeien en ontwikkelen vanuit een veilige basis. Helaas is dit niet altijd het geval.

De nieuw gelanceerde campagne van Jeugd- en kinderbescherming biedt inzicht in de wereld van de jeugdzorg. De campagne draagt de naam "Wat zou jij doen?". Krijg een intiem kijkje in de complexe wereld waarin jeugd- en kinderbeschermers dagelijks navigeren.

 

Het verhaal achter de campagne

Er zijn in Nederland 5.200 jeugd- en kinderbeschermers die zich inzetten voor de veiligheid van 38.000 kinderen en jongeren. Zij dragen de verantwoordelijkheid voor meerdere kinderen. Deze grote verantwoordelijkheid brengt ook immense uitdagingen en dilemma's met zich mee.

Denk aan jeugdbeschermer Saphira, zij zich afvraagt of een moeder zonder huis voor haar vijf kinderen kan zorgen. Of jeugdbeschermer Roos, die een kind hoort vertellen dat zijn moeder "poedersuiker eet met haar neus". Elk van deze situaties vraagt om een zorgvuldige aanpak, een beslissing waarbij de veiligheid en het welzijn van het kind voorop staan. 

Advizo’s kijk op de jeugdzorg

Bij Advizo begrijpen we de complexiteit van deze beslissingen. We geloven dat iedere kandidaat uniek is en streven ernaar jeugdzorgprofessionals te koppelen aan de juiste werkgevers. Waarom? Omdat goede en persoonlijke hulpverlening essentieel is voor een stabiele toekomst voor elk kind in Nederland.

De campagne "Wat zou jij doen?" sluit naadloos aan bij onze missie als bedrijf. Door deze dilemma's aan het licht te brengen, hopen we dat meer mensen zich bewust worden van de cruciale rol die jeugdzorgprofessionals spelen. En we zijn er trots op om samen te werken met professionals die elke dag weer voor deze uitdagingen staan.

Vraag jij jezelf weleens af wat je zou doen als jij in de schoenen van een jeugdzorger zou staan? Zoals Jean-Mile in de video hieronder? Wil je meer weten over de campagne en alle dilemma's bekijken? Je kan de campagne vinden op www.watzoujijdoen.nl, neem een stap in de wereld van de jeugdzorg en vraag jezelf af: “wat zou jij doen?”.