Terug naar overzicht

Ontmoet team Advizo

Wij zijn Advizo: dé detacheerder in de Jeugdzorg. Bij Advizo vinden we dat alle kinderen in Nederland op zouden moeten groeien in een veilige en liefdevolle omgeving en dat iedereen recht heeft op een mooie toekomst.

Om een stabiele toekomst voor alle cliënten in de (jeugd)hulpverlening te kunnen verwezenlijken, zijn goede hulpverleners de basis. We werken daarom alleen met PROFF’s. Onze PROFF’s brengen een ambitieuze basishouding met zich mee. We vullen hierop aan waar mogelijk. Door scholing, coaching, intervisie en andere ontwikkelingsmogelijkheden blijven onze PROFF’s up-to-date, gezond en blij met hun werk. En wij ook!

 

Verschillende functies binnen Advizo

Ons team bestaat uit verschillende functies. Op onze drie vestigingen hebben we meerdere medewerkers die zich bezighouden met recruitment. Zij zijn dag in, dag uit, bezig met het vinden van de beste match tussen onze medewerkers en opdrachtgevers. We hebben 2 medewerkers die in de backoffice werken. Zij houden zich vooral bezig met het regelen van allerlei praktische zaken en zijn het aanspreekpunt voor vragen die we krijgen van sollicitanten. Verder bestaat ons team uit een beleidsadviseur, een communicatiemedewerker, twee jeugdzorgexperts, een planner voor onze flexpool, twee teamleiders en onze directeur Wim Karels.

Onze medewerkers zijn op verschillende manieren bij Advizo terecht gekomen. Sommige komen uit het werkveld en binnen het recruitmentteam hebben we een aantal collega’s die vanuit een andere achtergrond bij ons hebben gesolliciteerd. Hierdoor hebben we intern een mooie balans tussen medewerkers met een achtergrond in de jeugdzorg en medewerkers met een HR-achtergrond.

Hoe onze medewerkers ook bij ons terecht zijn gekomen, één ding staat centraal: kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dit geldt niet alleen voor onze PROFF’s, maar zeker ook voor onze interne medewerkers. Belangrijke eigenschappen binnen ons team zijn openheid, een positieve instelling, snel kunnen schakelen, betrouwbaarheid en enthousiasme. 

Oog voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Bij Advizo geloven we dat het bieden van succesvolle (jeugd)hulpverlening mogelijk wordt gemaakt door de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten. Dit geldt voor onze interne en externe medewerkers. We kijken voortdurend naar waar de behoeftes van onze medewerkers liggen. Binnen iedere functie zijn er bepaalde basistaken. Ter aanvulling hierop heeft iedere medewerker neventaken die overeenkomen met hun interesses en ambities. We kijken regelmatig naar deze balans en gaan desgewenst op zoek naar doorgroeimogelijkheden.

Zo werkt Madelon bij ons als junior HR-medewerker sinds september 2022. Momenteel volgt zij de Associate Degree HRM-opleiding aan de Hogeschool Utrecht. Zij gaat één dag per week naar school en werkt de overige dagen bij Advizo. De theorie kan ze meteen toepassen in de praktijk en ze neemt veel waardevolle kennis mee om toe te passen in het werkveld. Het doel is dat Madelon na haar studie volledig als HR-adviseur binnen Advizo aan de slag gaat!

Ook voor onze PROFF’s zijn er doorgroeimogelijkheden. Zo is Dianne bijvoorbeeld vanuit een uitvoerende functie als Onderzoeker bij Veilig Thuis doorgegroeid naar de functie van Gedragswetenschapper.

Het Advizo hoofdkantoor

Doorgroeien gebeurt dus regelmatig en Advizo zit zelf ook niet stil! Advizo werkt landelijk en dus hebben we verschillende kantoren om alle regio’s goed te kunnen bedienen. Ons hoofdkantoor zit in Sliedrecht en daarnaast hebben we een vestiging in Zwolle en hebben we onlangs een nieuw kantoor in Eindhoven geopend.

Advizo is in 2015 in het hoofdkantoor in Sliedrecht begonnen. We hadden toen beschikking over een klein gedeelte van het gebouw. In de afgelopen 7 jaar hebben we een grote groei doorgemaakt. Dat betekent dat we meer ruimte nodig hadden. In 2019 is de onderste verdieping van het pand helemaal verbouwd en zijn we anno 2022 bezig met het verbouwen van de bovenverdieping. Straks hebben we beschikking over nog meer gespreksruimtes, flexplekken en twee grote ruimtes waar we allerlei trainingen kunnen organiseren voor zowel interne als externe medewerkers.

Verandering en groei zijn goed

Waar we begonnen met een team van 10 gedetacheerde medewerkers zijn er inmiddels ruim 200 medewerkers werkzaam via Advizo en hebben we ook nog eens een groep van 250 ZZP’ers die zijn in te zetten in onze flexpool

Intern heeft er bij Advizo ook een grote groei plaatsgevonden. Er werken steeds meer collega’s binnen het recruitmentteam en er is een nieuwe functie als planner bij gekomen. In 2021 heeft Advizo samen met Careflex en Medical Groep de krachten gebundeld. Hierdoor kan er nog meer kennis over het werken binnen de zorg worden uitgewisseld en wordt er ook organisatie-overstijgend samengewerkt aan 1 gezamenlijk doel: voldoende gedreven mensen voor de zorg werven en behouden.

Werken bij Advizo

Geen dag is hetzelfde, dat is wat werken bij Advizo zo leuk maakt. Het team is hecht en een goede samenwerking en een prettige sfeer staan voorop. Met zijn alleen werken we aan één doel: een goede match maken tussen hulpverleners en hulpverleningsinstanties.

Werken bij Advizo? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die het Advizo-team kunnen versterken. Momenteel hebben we nog een functie openstaan voor Recruiter/ HR Adviseur Jeugdzorg voor onze vestiging in Zwolle. Solliciteer direct of bekijk al onze vacatures.