Terug naar overzicht

Streven naar optimale zorg in de Jeugdzorg begint achter de schermen

Wij zijn Advizo: dé detacheerder in de Jeugdzorg. Bij Advizo vinden we dat alle kinderen in Nederland op zouden moeten groeien in een veilige en liefdevolle omgeving en dat iedereen recht heeft op een mooie toekomst.

Om een stabiele toekomst voor alle cliënten in de (jeugd)hulpverlening te kunnen verwezenlijken, zijn goede hulpverleners de basis. We werken daarom alleen met PROFF’s. Onze PROFF’s brengen een ambitieuze basishouding met zich mee. We vullen hierop aan waar mogelijk. Door scholing, coaching, intervisie en andere ontwikkelingsmogelijkheden blijven onze PROFF’s up-to-date, gezond en blij met hun werk. En wij ook!

 

Wie ben jij en wat is jouw rol binnen Advizo?

“Ik ben Nermin, 39 jaar oud en ik ben HR-adviseur bij Advizo. Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring in de branche. Ik werk voornamelijk op het hoofdkantoor van Advizo in Sliedrecht en ben zo nu en dan te vinden op het kantoor in Eindhoven. Ik krijg energie als ik mensen kan begeleiden naar de juiste functie waar iemand écht op zijn plek zit. Ik haal er voldoening uit als dit voor zowel de kandidaat als voor onze opdrachtgever een echte match is. Hiervoor is het nodig om buiten de lijntjes te kleuren en sollicitaties met een creatieve blik te bekijken.”

Hoe ben jij bij Advizo terecht gekomen en wat was je eerste indruk van het bedrijf?

“Via de jeugdzorgexpert van Advizo (Tanuya) ben ik bij Advizo terecht gekomen. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij ik voor anderen van betekenis kan zijn. Iets waar ik altijd nieuwsgierig naar ben is wat anderen drijft en waar mensen nou echt blij van worden. Advizo voelt voor mij als een professioneel bedrijf dat goed weet waar ze voor staan. Bij Advizo voel je de echte teamspirit: we denken met elkaar mee, schakelen snel en de sfeer is informeel en gezellig.”

Waarom heb je gekozen voor deze functie en voor Advizo?

“Ik ben een echt mensen-mens. Als HR-adviseur bij Advizo krijg ik de kans om echt te kijken naar de talenten van de mensen. Ik krijg er energie van om verder te kijken dan iemands CV, daar ligt meteen ook een uitdaging. Om in de jeugdzorg te kunnen werken moeten mensen aan bepaalde eisen voldoen, voor de meeste functies is bijvoorbeeld een SKJ-registratie nodig. Gelukkig zijn er nu meer mogelijkheden voor mensen die potentie hebben en graag in de jeugdzorg willen werken, maar nog niet aan alle eisen voldoen. Samen met hen kijken we naar passende oplossingen, wat me veel energie geeft.”

Kun je wat vertellen over je werkzaamheden?

“Als HR-adviseur heb ik verschillende werkzaamheden. Ik houd me bezig met het beoordelen van sollicitaties, het meedenken met vragen van opdrachtgevers, het spreken van kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.”

“Als mensen via Advizo aan de slag gaan bieden we ook coaching en begeleiding, ik onderhoud dus ook contact met alle medewerkers die ik heb begeleid naar hun nieuwe uitdaging. Ook voer ik arbeidsvoorwaardegesprekken en ben ik altijd actief op zoek naar nieuwe PROFF’s.  Daarnaast spreek ik telefonisch veel mensen die vragen hebben over de jeugdzorg of eerst even willen sparren voordat ze solliciteren. Het geeft me energie om mensen passend advies te geven, ook als we weinig voor iemand kunnen betekenen. Als ik iemand toch op weg kan helpen, zodat diegene daar zelf mee verder kan, geeft dat ook voldoening.”

Waar zitten de uitdagingen in jouw functie?

“Binnen Advizo kom ik dagelijks uitdagingen tegen die me energie geven als we ze met elkaar kunnen oplossen. Ik houd er zelf van om buiten de kaders te kijken, binnen de jeugdzorg is dit een uitdaging omdat er voor veel functies vaste eisen zijn. Het geeft me energie als ik met onze opdrachtgevers kan meedenken en kan adviseren over andere oplossingen waar zij misschien niet zelf op waren gekomen, maar toch mee geholpen zijn.”

“Lonend vond ik de korte lijntjes met zowel kandidaten als opdrachtgevers: wat speelt er en wat hebben ze nodig? Snel schakelen geeft mij energie, net als het kunnen helpen van anderen. In mijn functie vind ik diepgang om samen tot verbetering van de jeugdzorg te komen. Meedenken met elkaar, het verlengstuk zijn van ketenpartners – dat is lonend voor mij. In de toekomst wil ik me meer richten op het contact met ketenpartners, samenwerking optimaliseren en gezamenlijk aan verbeterpunten in de jeugdzorg werken.”

Hoe is het om te werken in het team bij Advizo?

“Met veel plezier werk ik bij Advizo. Het voelt echt als één hecht team, ondanks dat we drie vestigingen hebben. Korte lijnen, veel humor maar hard werken: dat is voor mij Advizo. We hebben veel plezier met elkaar, er heerst een fijne sfeer en we kunnen op elkaar bouwen!”

Solliciteren bij Advizo? Dat kan!

“Als je wilt solliciteren bij Advizo, moet je dat zeker doen. Advizo is een groeiend bedrijf, met duidelijke missie. Wij kunnen ons echt verplaatsen in zowel ketenpartners als kandidaten, vanuit de jarenlange ervaring en achtergrond van veel collega’s in de jeugdzorg. We hebben één gezamenlijk doel: de huidige maatschappij, zeker de jeugdzorg, met elkaar verbeteren.”

“Op dit moment ben ik op zoek naar Jeugdconsulenten in heel Nederland, maar voornamelijk in de regio Rotterdam. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact met me op!”

Email: n.zoranic@advizo.nl

Tel: 06-16104106