Terug naar overzicht

Onze succesverhalen: met Advizo zijn zij drie stappen verder

Herken jij jezelf in 1 van deze dingen?

Heb je het gevoel de uitdaging in je huidige functie te verliezen?

Zie je jezelf niet zo snel een volgende stap maken omdat je niet beschikt over de exact gevraagde achtergrond?

Zie je er tegenop om te solliciteren?

Houd het je tegen om iets anders te zoeken omdat je niet zo goed weet of het een verbetering zal zijn?

... Mogen we dan een aantal succesverhalen met je delen? Lees de volgende verhalen van onze HR Adviseurs. Ontdek waar anderen jou voorgingen, wat hun twijfels waren of wat hen tegenhield. Én hoe onze HR Adviseurs hierin te werk zijn gegaan. Deze verhalen scheppen een beeld van wat het Advizo team voor jou kan betekenen.

 

De verhalen van Stephen en Riet

Advizo HR adviseur Leonie deelt succesmatches:

Stephen op weg naar de Jeugdbescherming.

"Stephen wilde heel graag als Jeugdbeschermer aan de slag. Toen ik hem voor de eerste keer sprak, was deze overstap nog een brug te ver. In goed overleg met hem is hij eerst via ons gaan werken binnen een residentiële setting. Een jaar later, met meer werkervaring op zak, heb ik hem alsnog kunnen begeleiden naar een baan in de Jeugdbescherming”.

De overstap naar een ander kader voor Riet.

“Na 20 jaar in de Jeugdbescherming gewerkt te hebben, wilde Riet ervaring opdoen in een ander kader binnen de jeugdhulpverlening. Zij vond het, ondanks al haar werkervaring, spannend om de overstap te maken. Ze wist niet goed waar ze moest beginnen. Samen hebben we onderzocht waar haar krachten liggen en hierbij verschillende mogelijkheden besproken. Uiteindelijk is Riet met veel plezier in een Sociaal Wijkteam aan het werk gegaan.”

 

De stappen van Sandra en Joyce

HR Adviseur Rowenda ondersteunt professionals met de registraties en sollicitaties:

Sandra floreert als ambulant begeleider.

"Sandra is 26 jaar jeugdverpleegkundige geweest. Zij wilde graag parttime werken en was nog niet SKJ geregistreerd, wat het solliciteren voor haar lastig maakte. Ik heb Sandra geadviseerd en ondersteund in het behalen van haar SKJ registratie. We hebben diverse parttime opties besproken. Dat heeft goed uitgepakt! Ze werkt nu 3 à 4 dagen als ambulant begeleider bij een Sociaal Wijkteam. Ze heeft het heel erg naar haar zin!".

HR Adviseur Larissa over de coaching en begeleiding tijdens het sollicitatieproces:

Joyce op haar gemak, buiten haar comfortzone!

"Joyce heeft jaren lang gewerkt binnen de specialistische jeugdzorg. Al een poos was Joyce toe aan een nieuwe stap in haar carrière. Ze twijfelde over welke functie bij haar zou passen. Daarnaast vond zij solliciteren super spannend. Samen zijn we de zoektocht aangegaan en heb ik haar goed voorbereid op het solliciteren. Joyce heeft meerdere gesprekken gehad met een aantal van onze opdrachtgevers. Niet meteen met succes, maar de aanhouder wint en nu heeft zij via ons haar passende, nieuwe baan gevonden!".


Benieuwd hoe Advizo jou een stap vooruit kan helpen?

Laten we in gesprek gaan en jouw doelen bespreken en finetunen. Samen vinden we een manier hoe we jouw doelen gaan bereiken. Net zoals bij Stephen, Riet, Sandra en Joyce koppelen we jou aan één van onze HR Adviseurs. Zij zorgen ervoor dat je meer uit jezelf gaat halen. Geef ons gewoon een belletje, stuur een mail, of kom gerust langs. Laten we kennis maken!