Detachering

Wil je tijdelijk personeel inhuren voor jeugdzorg, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschapsverlof? Maar heb je geen middelen om een jeugdzorgprofessional voor vast aan te nemen? Advizo is dé specialist in detachering van jeugdzorgpersoneel. Wij hebben de juiste tijdelijke kandidaten voor jouw organisatie!

Voordelen van detachering

  • Ervaren kandidaten uit ons uitgebreide netwerk
  • Stevige jeugdzorgwerkers die van afwisseling en uitdaging houden
  • Je betaalt alleen voor de detacheringsperiode

Bewezen kwalitatief jeugdzorgpersoneel

De afgelopen jaren hebben wij meer dan 2000 jeugdzorgprofessionals bij hun nieuwe werkgever geplaatst. We hebben dus inmiddels een flink netwerk professionals, waarvan we precies weten hoe ze gefunctioneerd hebben. Bewezen kwalitatief jeugdzorgpersoneel dus! Degenen die hiervoor kiezen, komen in ons netwerk van gedetacheerden terecht. Stuk voor stuk gemotiveerde, stevige jeugdzorgwerkers, die niet bang zijn voor een uitdaging en graag nieuwe organisaties leren kennen.

Ons gedetacheerde jeugdzorgpersoneel heeft:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring, bewezen goed gefunctioneerd
  • Altijd de juiste opleiding
  • VOG en SKJ-registratie

Ook doen we bij onze kandidaten standaard een referentiecheck voordat ze aan de slag gaan. In overleg is ook een meeloopdag in jullie organisatie een mogelijkheid. Meer weten over hoe we aan ons jeugdzorgpersoneel komen? Lees meer op de pagina werving & selectie.

Wil je meer informatie over detachering van jeugdzorgpersoneel? 

Vul dan het formulier in onderaan deze pagina en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Waarom Advizo?

Bij Advizo hebben we uitgebreide expertise in de jeugdzorg. We zorgen dat medewerkers zich prettig voelen in jouw organisatie en we blijven gedurende de hele detacheringsperiode betrokken. Zo weet je dat de medewerker op zijn plek zit en voorkom je onnodige uitstroom. We kijken altijd verder dan de gebaande paden, en zoeken samen naar een duurzame personeelsoplossing.

Geïnteresseerd in tijdelijke inhuur van jeugdzorgpersoneel?

Kijk dan bij de veelgestelde vragen, vul het onderstaande contactformulier in of kom een kop koffie drinken!