Werving & selectie

Bij Advizo kunt u terecht voor de werving & selectie van kwalitatief jeugdzorgpersoneel. We zetten uw vacatures uit op onze eigen website, maar ook op social media en diverse online vacaturebanken. Dankzij ons uitgebreide netwerk bereiken we snel de juiste jeugdzorgprofessionals voor u.

We onderscheiden ons door onze grondige gespreksvoering met kandidaten, vanuit onze expertise in de jeugdzorg. Zo weten we zeker dat de voorgestelde kandidaat op uw functie past!

Zorgdragen voor kwalitatief jeugdzorgpersoneel

Onze getrainde HR-adviseurs komen zelf ook uit het veld, dus ze weten hoe de hazen lopen en waar ze op moeten letten bij kandidaten. Daarnaast zorgen de volgende zaken voor een goed beeld van de kandidaat:

  • Vaste vragenlijst voor al onze jeugdzorgkandidaten
  • Assessment op kerncompetenties
  • Casus uit de praktijk
  • Referenties (deze vragen wij standaard op)

Uiteraard moeten onze jeugdzorgkandidaten altijd een VOG overleggen, en hebben zij zoveel mogelijk al een SKJ-registratie in hun bezit. Hebben ze dat nog niet, dan zorgen we ervoor dat zij die zo snel mogelijk krijgen.

Degelijke voorbereiding van kandidaten

We zorgen altijd dat een jeugdzorgwerker goed voorbereid aan uw functie begint. De kandidaat krijgt dankzij ons handboek een goed beeld van de functie-inhoud. Daarbij bereiden we de nieuwe medewerker ook voor op het wettelijke kader, de samenwerkingspartners die van toepassing zijn, hoe zaken bij u geregistreerd moeten worden en hoe de besluitvorming in zijn werk gaat. Ook is voor de nieuwe jeugdzorgprofessional begeleiding beschikbaar op basis van train de coach. In overleg is ook een meeloopdag in uw organisatie een mogelijkheid.

Gaat de kandidaat bij u aan de slag? Gefeliciteerd! Wij bieden uw nieuwe jeugdzorgwerkers diverse bijscholingsmogelijkheden, waarmee ze hun expertise goed op peil houden.

Wilt u meer informatie over werving en selectie? 

Vul dan het formulier in onderaan deze pagina en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Schaarste in de jeugdzorg? Wij denken met u mee!

Natuurlijk doen wij ons best om u altijd de optimale kandidaten te bieden. Maar we weten allemaal dat de jeugdzorg het moeilijk heeft. Daarom verzorgen we bij schaarste ook maatwerkoplossingen samen met u als opdrachtgever.

Bijvoorbeeld:

  • Vooruitwerven van jeugdzorgpersoneel, op basis van een standaard verloop
  • Begeleiding bij personeelsbehoud
  • Begeleiding bij het aannemen van zij-instromers

Waarom Advizo?

  • Dé expert in werving & selectie van jeugdzorgpersoneel
  • Mogelijkheid tot overname van het personeel na 1040 werkuren (detavast)
  • Wij kijken verder dan de gebaande paden, en zoeken samen met u naar een duurzame personeelsoplossing

Heeft u nog vragen over onze werving & selectie?

Kijk dan bij de veelgestelde vragen, vul het onderstaande contactformulier in of kom een kop koffie drinken!