Terug naar overzicht

Gedragswetenschapper Jeugdzorg

Vast
Zuid-Holland
18 okt. 2021

Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

 

Gedragswetenschapper Jeugdzorg (32-36 uur)


Heb jij een scherp analytisch vermogen, ben je in staat een coachende rol aan te nemen en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening als Gedragswetenschapper? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.


Dit ga je doen:

Als coachende adviseur zet je jouw kwaliteiten voornamelijk in ter ondersteuning van de Jeugdzorgwerkers op jouw afdeling. Je ondersteunt hen bij het analyseren van hun casussen en denkt mee over de vervolgstappen die zij kunnen zetten. Tijdens multidisciplinaire overleggen adviseer je de Jeugdzorgwerkers rondom kernbeslissingen zoals het verlengen of afsluiten van kinderbeschermingsmaatregelen. Vanuit jouw kennis en expertise op het gebied van onder andere ontwikkelingspsychologie, beschermende- en risicofactoren voor het onbedreigd opgroeien van kinderen en opvoeding zet je de Jeugdzorgwerkers aan het denken over de voor- en nadelen van verschillende opties.

Als Gedragswetenschapper ondersteun je Jeugdzorgwerkers zowel individueel als in teamverband. Jouw rol is adviserend en coachend op inhoudelijk vlak. Je leest mee met rapportages over de cliënten en verwerkt deze informatie in jouw tips en adviezen. Daarnaast coach je de Jeugdzorgwerkers ook in hun persoonlijke ontwikkeling als professional. Waar nodig kan het zijn dat je aansluit bij gesprekken, huisbezoeken of begeleide bezoeken.

De werksfeer binnen de Jeugdzorg is informeel. Er wordt hard gewerkt en collegiale ondersteuning, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak, is aanwezig.


Jouw toegevoegde waarde:

 • ondersteunen van Jeugdzorgwerkers bij het op- en bijstellen van de lijn in de hulpverlening en de daarbij behorende rapportages;
 • adviseren van Jeugdzorgwerkers bij het nemen van (kern)beslissingen in multidisciplinair overleg;
 • deskundigheidsbevordering van Jeugdzorgwerkers door middel van het bespreken van casuïstiek;
 • geven van vakinhoudelijke ondersteuning;
 • leveren van bijdragen aan methodiekontwikkeling, innovatie en evaluatie.


Nieuwsgierig hoe een dag als Gedragswetenschapper eruit ziet? Lees hier het blog van Esther.

Dit ben jij:

 • een afgeronde WO-opleiding waarmee SKJ registratie mogelijk is;
 • registratie SKJ (of de mogelijkheid om je te registreren);
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening;
 • kennis van de wet- en regelgeving van en met betrekking tot Jeugdzorg, zowel in vrijwillig als justitieel kader;
 • kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep.

Dit bieden wij:

De functie van Gedragswetenschapper is ingeschaald in schaal 11 van de CAO Jeugdzorg. Het brutosalaris bij 36 uur bedraagt minimaal € 3.240,13 en maximaal € 4.896,26 afhankelijk van ervaring. Advizo biedt een gunstige reiskostenvergoeding m.b.t. woon-/werkverkeer.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie, met uitzicht op overname door de opdrachtgever bij goed functioneren. Thuis werken behoort tot de mogelijkheden. Laptop en mobiele telefoon worden vanuit de opdrachtgever beschikbaar gesteld.


Bovendien profiteer jij als PROFF van Advizo van de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:


 • deelname aan de Advizo Academy;
 • persoonlijk opleidingsbudget;
 • deelname aan de kwartaalbijeenkomsten met SKJ geregistreerde trainingen;
 • persoonlijke aandacht en begeleiding vanuit Advizo door middel van een coach/trainer;
 • leuke personeelsuitjes. 


Geïnteresseerd?

Word jij onze nieuwe collega? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via ☎️ 0184 - 633842 of stuur een mailtje naar info@advizo.nl.

Werken bij Advizo:

Advizo is een jong en fris advies- en detacheringsbureau. We zorgen voor een goede match tussen professional en opdrachtgever. Met als doel een duurzame samenwerking en overname. 90% van onze medewerkers wordt uiteindelijk overgenomen.


Vanaf het eerste contact zijn we nauw betrokken. Op die manier weten we feilloos wat we voor je kunnen doen. Middels coaching, scholing, intervisie en andere ontwikkelmogelijkheden binnen onze Advizo Academy blijf je up-to-date en blij met je werk.


Iedereen van ons team komt uit de hulpverlening of heeft er affiniteit mee. De combinatie van de ervaring en talenten zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hoe hierop in te spelen.