Terug naar overzicht

Gedragswetenschapper Jeugdzorg

Vast
Nederland
18 okt. 2021

Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

 Gedragswetenschapper Jeugdzorg (32-36 uur)


Bezit jij over een scherp analytisch vermogen, ben je in staat een coachende rol aan te nemen en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdzorg als Gedragswetenschapper? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.


Dit ga je doen:

Als coachende adviseur zet je jouw kwaliteiten voornamelijk in ter ondersteuning van de Jeugdzorgwerkers op jouw afdeling. Je ondersteunt hen bij het analyseren van hun casussen en denkt mee over de vervolgstappen die zij kunnen nemen. Gedurende multidisciplinaire overleggen adviseer je de Jeugdzorgwerkers rondom kernbeslissingen, bijvoorbeeld over het verlengen of afsluiten van kinderbeschermingsmaatregelen. Vanuit jouw kennis en expertise zet je de collega’s aan het denken over de voor- en nadelen van verschillende opties en mogelijkheden.


Als Gedragswetenschapper ondersteun je Jeugdzorgwerkers zowel individueel als in teamverband. Jouw rol is adviserend en coachend op inhoudelijk vlak. Je leest mee met rapportages over de cliënten en verwerkt deze informatie in jouw tips en adviezen. Ook coach je de Jeugdzorgwerkers in hun persoonlijke ontwikkeling als professional. Indien nodig kan het zijn dat je aansluit bij gesprekken en huisbezoeken ter ondersteuning van de Jeugdzorgwerkers.


De werksfeer binnen de Jeugdzorg is informeel. Er wordt hard gewerkt en collegiale ondersteuning, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak, is aanwezig.


Jouw toegevoegde waarde:

 • je biedt ondersteuning aan Jeugdzorgwerkers bij het op- en bijstellen van de lijn in de hulpverlening en de daarbij behorende rapportages;
 • je geeft advies aan Jeugdzorgwerkers bij het nemen van (kern)beslissingen in multidisciplinair overleg;
 • je draagt bij aan deskundigheidsbevordering van Jeugdzorgwerkers door middel van het bespreken van casuïstiek;
 • je geeft vakinhoudelijke ondersteuning;
 • je levert een bijdrage aan methodiekontwikkeling, innovatie en evaluatie.


Nieuwsgierig hoe een dag als Gedragswetenschapper eruit ziet? Lees hier het blog van Esther.

Dit ben jij:

 • een afgeronde WO-opleiding richting bv. Pedagogische Wetenschappen of (ontwikkelings)psychologie;
 • registratie SKJ (of de mogelijkheid om je op korte termijn te registreren);
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening;
 • kennis van de wet- en regelgeving van en met betrekking tot Jeugdzorg, zowel in vrijwillig als justitieel kader;
 • kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep.

Dit bieden wij:

De functie van Gedragswetenschapper is ingeschaald in schaal 11 van de CAO Jeugdzorg. Het brutosalaris bij 36 uur bedraagt minimaal € 3.240,13 en maximaal € 4.896,26 afhankelijk van ervaring. Advizo biedt een gunstige reiskostenvergoeding m.b.t. woon-/werkverkeer. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie, met uitzicht op overname door de opdrachtgever bij goed functioneren.


Thuis werken behoort tot de mogelijkheden. Laptop en mobiele telefoon worden vanuit de opdrachtgever beschikbaar gesteld.


Bovendien profiteer jij als PROFF van Advizo van de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • deelname aan de Advizo Academy;
 • persoonlijk opleidingsbudget;
 • deelname aan de kwartaalbijeenkomsten met SKJ geregistreerde trainingen;
 • persoonlijke aandacht en begeleiding vanuit Advizo door middel van een coach/trainer;
 • leuke personeelsuitjes. 


Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Jeugdzorg? Dan hopen we dat jij onze nieuwe collega wordt! Solliciteer snel. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0184 - 633842 of stuur een mailtje naar info@advizo.nl.

Werken bij Advizo:

Advizo is een fris en jong advies- en detacheringsbureau. We gaan voor de beste match tussen professional en opdrachtgever, met als doel een langdurige samenwerking en overname. 90% van onze medewerkers wordt na een aantal maanden overgenomen!


Vanaf het eerste contact zijn we intensief betrokken bij jou, op die manier weten we het beste wat we voor je kunnen betekenen. Door middel van persoonlijke begeleiding, coaching, scholing, intervisie en andere ontwikkelmogelijkheden binnen onze Advizo Academy blijf je up-to-date en blij met je werk.


Alle medewerkers van Advizo komen zelf uit de hulpverlening of hebben er affiniteit mee. De combinatie van ervaring en talenten zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpzorg en hoe hierop in te spelen. Zo zorgen we altijd voor de beste match, begeleiding en ondersteuning!