Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

HR Adviseur / Recruiter Jeugdzorg

19 feb. 2024 geplaatst

Is deze vacature voor jou?

Heb jij hart voor de jeugdzorg én de juiste motivatie? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.

Solliciteer nu!

Zuid-Holland
Sliedrecht
Vast
€3000 - €3750
32 - 40 uur
HR Adviseur / Recruiter Jeugdzorg
Sliedrecht
€3000 - €3750
32 - 40 uur
Solliciteer direct

Dit wordt jouw functie

Je komt te werken op onze hoofdvestiging in Sliedrecht en maakt onderdeel uit van het recruitmentteam. In jouw rol ben je het eerste gezicht van Advizo en aanspreekpunt voor kandidaten en opdrachtgevers. Samen met je collega’s draag je zorg voor het uitbreiden van ons netwerk en lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van Advizo.

Dit bieden wij

Advizo biedt een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie met een prettige werksfeer en:


 • Een marktconform salaris;
 • 16,2% extra keuzebudget bovenop je salaris, om in te zetten zoals jij het wilt;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband;
 • Goed inwerkproces;
 • Ruimte voor persoonlijke/ professionele ontwikkeling en scholing;
 • Gezellige personeelsuitjes;
 • Een fijne en moderne werkomgeving;
 • Dagelijks uitgebreide lunch;
 • Goede reiskostenvergoeding, of een auto van de zaak;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Naast je werkzaamheden in het recruitmentteam is er binnen Advizo voldoende ruimte om andere projecten en/of neventaken op te pakken, graag zelfs!

Advizo hielp al vele anderen:

Door de hulp van Advizo heb ik eindelijk de overstap kunnen maken naar de jeugdzorg! Zij hebben mij heel goed weten te matchen met een organisatie en functie waar ik zelf nog nooit aan had gedacht. Ik heb de medewerkers (Berber en Melissa) ...
Dankzij Advizo heb ik me kunnen ontwikkelen als professional. Ik ben hier heel tevreden en voer mijn werk met veel plezier en energie uit. Pros Gratis, gezamelijke lunch, fijne werksfeer, leuke collega's, doorgroeimogelijkheden, warme organ...
Ik heb Advizo ervaren als belangstellend en makkelijk benaderbaar. Bedankt voor de fijne samenwerking.
Door Advizo kreeg ik de kans om mijn SKJ te behalen zodat ik eindelijk kon werken in het jeugddomein, iets dat ik heel graag wilde. Het contact met Advizo was altijd goed. Ze zijn betrokken, altijd vriendelijk en behulpzaam en altijd goed b...
Fijne begeleiding bij het sollicitatieproces. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar bij vragen.
Lees meer ervaringen

Dit ben jij

Professioneel - maar spontaan en toegankelijk - sta jij iedereen te woord en denkt in mogelijkheden.

Als HR Adviseur bij Advizo ben je verantwoordelijk voor alle taken rondom werving en selectie. Je beoordeelt profielen en voert intakegesprekken. Je hebt lef en benadert gemakkelijk potentiële kandidaten en klanten en maakt hiervoor onder andere gebruik van online sourcen en social media. Je bent goed in staat kandidaten op hun gemak te stellen en kunt goed beoordelen in welke functie zij het beste tot hun recht zullen komen. In het sollicitatieproces begeleid en adviseer je kandidaten. Maar daar blijft het niet bij! Je schakelt makkelijk en snel met opdrachtgevers, reageert adequaat op aanvragen, stelt geschikte kandidaten voor en verzorgt het hele traject van sollicitatiegesprek tot plaatsing. Kwaliteit heb jij voorop staan, zo blijf je tijdens de detachering betrokken bij medewerker en opdrachtgever.


Dit heb jij

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in de richting van HR/ Communicatie/ Jeugdzorg.
 • Ervaring in de jeugdhulpverlening en/of in recruitment is een pre;
 • Je bent communicatief en sociaal: je bent goed bereikbaar voor collega’s en je netwerk;
 • Je bent representatief en zorgvuldig in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie;
 • Je hebt commercieel inzicht: je kunt omgaan met hectiek en denkt mee in de organisatie;
 • Je bent ondernemend en enthousiast: je kunt een goede inschatting maken of kandidaten de kennis en vaardigheden bezitten die van een goede jeugdhulpverlener worden verwacht en weet kandidaten en klanten aan je te verbinden;
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren;
 • Je bent een ambassadeur en weet op een positieve manier kandidaten en opdrachtgevers vóór en áán Advizo te verbinden!
 • Tot slot, je bent accuraat, hardwerkend, betrokken en collegiaal: samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat.
Solliciteer nu!

Wij zijn Advizo

De Jeugdzorg vraagt om betrokken en gemotiveerde medewerkers. Het leveren van goede en persoonlijke hulpverlening is ontzettend belangrijk voor succesvolle begeleiding aan cliënten. Die goede en persoonlijke hulpverlening is waar wij én onze PROFF's voor staan. Wij koppelen (jeugd)zorgprofessionals aan werkgevers met één achterliggend doel: een stabiele toekomst voor iedereen in Nederland. Onze opdrachtgevers nemen 90% van onze medewerkers over na een succesvolle detachering. Door onze laagdrempelige, snelle en persoonlijke aanpak hebben we inmiddels een groot netwerk opgebouwd en al voor honderden succesvolle detacheringen gezorgd. Bij Advizo zijn we allemaal onderdeel van één team. Een team dat (jeugd)zorgprofessionals ondersteunt en ontzorgt bij het vinden van een (nieuwe) baan. Advizo is een groeiend detacheringsbureau, continu in ontwikkeling, waar ruimte is voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer direct!

Vul het sollicitatieformulier in, of neem contact op met Maartje van Gerrevink en stel direct al je vragen. Ook als je nog twijfels hebt: gewoon doen. We spreken je graag!

Meer weten over deze vacature?

Maartje van Gerrevink is onze HR Adviseur en vertelt je graag meer.

06-51617749 m.vangerrevink@advizo.nl

Werken bij Advizo

Bij Advizo werken HR-consultants met een achtergrond in de jeugdzorg. Wij weten dus precies hoe het werkveld in elkaar zit, wat er leeft en wat professionals zoals jij nodig hebben. Zo zorgen we altijd voor de juiste match, begeleiding en ondersteuning!

Meer over onze werkwijze

Zo verloopt het sollicitatieproces

 1. Je solliciteert bij ons
 2. We nemen contact met je op
 3. Kennismaken
 4. We leggen je voor aan één van onze opdrachtgevers
 5. Optioneel: assessment
 6. Op gesprek bij de opdrachtgever
 7. Aan de slag!