Terug naar overzicht

Medewerker Crisis Interventie Team

Vast
Zuid-Holland
18 okt. 2021

Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:


Medewerker Crisis Interventie Team (36 uur)


Heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening, ben jij in staat om moeilijke situaties snel en goed te analyseren en aansluitend de juiste hulp in te schakelen? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.


Dit ga je doen:

Elk melding die binnenkomt wordt door jou als medewerker van het Crisis Interventie Team (CIT) beoordeeld op ernst en urgentie. Indien nodig schakel je direct de juiste hulp in zodat de veiligheid geborgd kan worden. Je regisseert hulp en neemt actie waar nodig. Bij elke beslissing die je maakt staat de stabiliteit van het kind voorop. 

Als medewerker bij het Crisis Interventie Team (CIT) is elke werkdag afwisselend en uitdagend. Zowel binnen als buiten kantoortijden sta jij klaar om gezinnen in crisis te ondersteunen en hen te helpen de rust thuis terug te laten keren. Je werkt met uiteenlopende problematieken: van situaties met huiselijk geweld tot complexe scheidingen, en van kinderen met forse gedragsproblematiek tot multiproblemgezinnen. De contacten met de gezinnen zijn kortdurend. Zodra de hulpverlening loopt draag je over naar bijvoorbeeld een Medewerker Sociaal Wijkteam of een Jeugdbeschermer. Je werkt veelal zelfstandig; je draagt verantwoordelijkheid voor jouw eigen caseload en plant je eigen afspraken in. Belangrijke beslissingen over gezinnen bespreek je in multidisciplinair overleg.

De werksfeer binnen het Crisis Interventie Team is informeel. Er wordt hard gewerkt en collegiale ondersteuning, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak, is aanwezig.

 

Jouw toegevoegde waarde:

 • de situatie analyseren en een risico-inschatting maken op basis van ingewonnen informatie en deskundigheid. Dat wil zeggen kennis van en ervaring met o.a. signalen van (on)veilig opgroeien, psychopathologie en ontwikkelingspsychologie;
 • bemiddelen in complexe gezinssituaties, waarbij sprake is van een bedreiging voor de veiligheid of ontwikkeling van het kind;
 • een veiligheidsplan opstellen op basis van je analyse;
 • indien noodzakelijk de hulpverlening in het gezinssysteem organiseren en met hen samenwerken;
 • monitoren en rapporteren van de voortgang en resultaten m.b.t. opgestelde doelen (intern en extern);
 • het samenwerken met lokale instellingen, scholen, geïndiceerde jeugdzorg en bevorderen van een integrale aanpak;
 • je bent klantvriendelijk, stressbestendig, professioneel, planmatig en multidisciplinair.


Nieuwsgierig hoe een dag als Medewerker Crisis Interventie Team eruit ziet? Lees hier het blog van Suzet.

Dit ben jij:

 • je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding waarmee SKJ registratie mogelijk is;
 • je hebt een SKJ registratie (of de mogelijkheid om je te registreren);
 • je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening;
 • je bent flexibel en in staat om binnen en buiten de kaders te denken;
 • je hebt een pro-actieve houding;
 • je bent bereid om, indien nodig, ook buiten kantoortijden te werken/ bereikbaar te zijn.

Dit bieden wij:

De functie van Medewerker Crisis Interventie Team is ingeschaald in schaal 10 van de CAO Jeugdzorg. Het brutosalaris bij 36 uur bedraagt minimaal € 2.832,96 en maximaal € 4.255,95 afhankelijk van ervaring. Advizo biedt een gunstige reiskostenvergoeding m.b.t. woon-/werkverkeer.


Thuis werken behoort tot de mogelijkheden. Laptop en mobiele telefoon worden vanuit de opdrachtgever beschikbaar gesteld. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract, met uitzicht op overname door de opdrachtgever bij goed functioneren.


Bovendien profiteer jij als PROFF van Advizo van de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:


 • deelname aan de Advizo Academy waarbij jouw ontwikkeling centraal staat;
 • persoonlijk opleidingsbudget;
 • deelname aan de kwartaalbijeenkomsten met SKJ geregistreerde trainingen;
 • persoonlijke aandacht en begeleiding vanuit Advizo door middel van een coach;
 • leuke personeelsuitjes!


Geïnteresseerd?

Word jij onze nieuwe collega? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0184 - 633842 of stuur een mailtje naar info@advizo.nl.

Werken bij Advizo:

Advizo is een jong en fris advies- en detacheringsbureau. We zorgen voor een goede match tussen professional en opdrachtgever, met als doel een langdurige samenwerking en overname. 90% van onze medewerkers wordt na een aantal maanden overgenomen!


Vanaf het eerste contact zijn we intensief betrokken, op die manier weten we feilloos wat we voor je kunnen betekenen. Middels persoonlijke begeleiding, coaching, scholing, intervisie en andere ontwikkelmogelijkheden binnen onze Advizo Academy blijf je up-to-date en blij met je werk.


Iedereen uit ons team komt uit de hulpverlening of heeft er affiniteit mee. Deze combinatie van ervaring en talenten zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hoe hierop in te spelen. Zo zorgen we altijd voor de juiste match, begeleiding en ondersteuning!