Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling
Springplank naar een vast dienstverband
Interessant aanbod opdrachtgevers

Detachingsbureau jeugdzorg Advizo

Toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Of op zoek naar je eerste baan in de jeugdzorg? Of wil je een opdracht naast jouw vaste baan erbij? Alles kan! Wij detacheren mensen in de jeugdzorg. Dat betekent dat we bemiddelen in het vinden van een fijne werkgever en een leuk team. Waar jouw sterke professionele eigenschappen tot bloei komen. Samen met je persoonlijke Advizo coach kijk je naar welke optie het beste bij je past: een tijdelijke functie, korte projecten of wisselende opdrachtgevers. Dankzij ons veelzijdige netwerk - met zowel grotere jeugdzorginstellingen als kleinere instanties, zal die nieuwe job niet lang op zich laten wachten!

3 voordelen detachering jeugdzorg via Advizo

1. Geen kosten of zorgen. Je toekomstige werkgever betaalt de zoekopdracht. En de administratieve rompslomp, het uitzoekwerk en de onderhandelingen nemen wij op ons. Easy!

2. Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat je er in alle opzichten op voorruit gaat - loon, uren en vakantiedagen, maar ook wat betreft je persoonlijke groei en ontwikkeling. 

3. Je bepaalt zelf de richting van jouw carrière. Door detachering kun je bij verschillende jeugdzorg organisaties werken. Samen met je Advizo coach kijk je wat bij jou past. Als je na een halfjaar of wanneer de opdracht klaar is, iets anders wilt proberen helpen wij je daarbij. Je staat er nooit alleen voor.

Detacheringsbureau jeugdzorg ZZP of loondienst: verschillende opties 

Detacheren is een hele andere benadering om een baan of opdracht te vinden dan zelf te solliciteren. Doordat je bij detachering eerst zelf aangeeft wat jij wilt (en niet wilt!), waar jouw prioriteiten liggen en wat voor werkgevers jou interessant lijkt, dwingt jou dit om te kijken naar jouw eigen behoeften en wensen. In plaats van de insteek: wat vraagt deze werkgever van me en voldoe ik aan de eisen van de vacature? Of je ZZP'er bent, of je in loondienst wilt of losse opdrachten wilt uitvoeren - we hebben allerlei uitdagende vacatures in de jeugdzorg voor je. Kom gauw langs op gesprek en bekijk alvast een paar vacatures