Extra personeel nodig in de jeugdzorg?

Als jeugdzorgorganisatie heb je helaas met regelmaat te maken met een tekort aan personeel. Bij ziekteverzuim of zwangerschapsverlof is het door schaarste vaak lastig om op tijd vervangend (extra) personeel te vinden in de jeugdzorg. Vooral kwalitatieve medewerkers zijn hierbij een uitdaging. Schakel daarom Advizo in. Als dé expert in detachering in de jeugdzorg doen we er alles aan om de gaten in jouw rooster op tijd op te vangen. Met kwalitatief extra personeel!

Zo lossen we jouw personeelstekort op

Laat je ons jouw werving en selectie uitvoeren, dan kun je ervan op aan dat we jouw extra jeugdzorgmedewerker(s) op tijd regelen. Hierbij geldt wel: hoe meer tijd je ons geeft, hoe beter de kwaliteit van de kandidaten. Want zet je een vacature op tijd bij ons uit, dan kunnen we op voorhand al voor je gaan zoeken. Wees dus het moment van ziekteverzuim voor! Dan regelen wij vanaf dat moment de rest:

  • Werving & selectie, gebaseerd op diverse vacatureplatforms en ons eigen netwerk jeugdzorgprofessionals
  • Uitgebreide referentiecheck
  • Intensieve intake en optioneel assessment

Zo bewaken wij de kwaliteit van onze jeugdzorgprofessionals

Natuurlijk hebben onze professionals de juiste vooropleiding. Maar bij Advizo werven we niet alleen iemand die op papier goed in het plaatje past. Want de ervaring leert: het belangrijkste blijft de match tussen het type persoon en de functie. We kijken dus verder dan het cv en vragen door. Ook gaan we af op de uitstraling van de kandidaat, karaktereigenschappen en aard en aanleg (d.m.v. een optioneel assessment). In combinatie met onze expertise in de jeugdzorg en ons sterke netwerk, vinden we de juiste match voor jouw jeugdzorgorganisatie. Zo weet jij direct wie je in huis haalt!

Ons jeugdzorgpersoneel heeft

  • Minimaal een sociale mbo-opleiding niveau 3 of 4 (flexpool en groepswerk)
  • Minimaal hbo + SKJ (overige opdrachten)
  • Minimaal 2 jaar werkervaring, bewezen goed gefunctioneerd
  • VOG verklaring

Extra jeugdzorgpersoneel werven via Advizo?

Jouw extra jeugdzorgprofessionals vind je via Advizo! Meer weten of een aanvraag doen? Vul het onderstaande contactformulier in of kom een kop koffie drinken.