Ben je actief op zoek naar een vacature als pedagogisch medewerker in de Jeugdzorg? Het kan een uitdaging zijn om de juiste positie te vinden, maar wanneer je die vindt, is het cruciaal om voor de baan te kiezen die perfect bij je past. Als gedreven pedagogisch medewerker met ervaring in de Jeugdzorg, biedt Advizo jou de kans om de ideale baan te vinden. Of je nu de voorkeur geeft aan werken in een flexpool of via een vast contract; wij zetten ons in om jou te koppelen aan een organisatie waar je jouw talenten optimaal kunt inzetten.

Wat houdt een pedagogisch medewerker vacature in de Jeugdzorg in?

In de rol van pedagogisch medewerker Jeugdzorg ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en behandeling van kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblematiek. Je coördineert tevens activiteiten voor jongeren die op meerdere levensgebieden uitdagingen ervaren. De vacatures voor pedagogisch medewerker bij Advizo zijn voornamelijk gericht op posities binnen Jeugdzorginstellingen en 24-uursopvang.

Als je passie hebt voor Jeugdzorg en je jezelf omschrijft als een ambitieuze professional die stevig in zijn of haar schoenen staat, dan hebben wij diverse vacatures voor pedagogisch medewerker in de Jeugdzorg die op jouw kwaliteiten aansluiten!

Waarom kiezen voor een positie als pedagogisch medewerker Jeugdzorg bij Advizo?

Bij Advizo geloven we erin dat je als pedagogisch medewerker of pedagoog het beste tot je recht komt wanneer er een match is met jouw kwaliteiten en wensen. Voordat we je voorstellen aan een opdrachtgever, voeren we daarom een uitgebreid gesprek met je. Wij plaatsen jouw behoeften centraal en blijven gedurende het hele traject - van sollicitatie tot plaatsing en daarna - betrokken.

Onze collega Jessica van Kampen deelt haar ervaring met Advizo: “Vanaf het eerste gesprek was er duidelijke communicatie en een betrokken houding. Het contact is gelijkwaardig en plezierig, en ook op de momenten dat het tegenzit, is er steun en aandacht. Echt toppers!”

90% wordt overgenomen door de werkgever

We streven er altijd naar dat je wordt overgenomen door de opdrachtgever: bij 90% van onze medewerkers gebeurt dit. Daarom willen wij niets liever dan dat jij tot je recht komt als pedagogisch medewerker Jeugdzorg. Je kunt via ons bij verschillende werkgevers terecht, zodat jij uiteindelijk écht je plek vindt.

Heb je je draai gevonden, dan zien we ook graag dat je je in je werk blijft ontwikkelen. Dat faciliteren we dan ook met trainingen en coaching van onze Advizo Academy.

Vacatures voor pedagogisch medewerker Jeugdzorg

Is de functie pedagogisch medewerker in de jeugdzorg ook iets voor jou?

Bekijk onze openstaande vacatures