Pedagogisch medewerker Jeugdzorg

De zoektocht naar een vacature voor pedagogisch medewerker Jeugdzorg levert niet altijd evenveel resultaten op. Des te belangrijker dat je áls je die vacature dan vindt, op de voor jou meest geschikte baan solliciteert. Ben je dus als pedagoog of pedagogisch medewerker in de Jeugdzorg op zoek naar een nieuwe baan? Wil je aan de slag bij een flexpool of juist via een vast contract? Ons doel is om jou aan een baan te helpen waar jouw talenten écht tot hun recht komen. Bij een organisatie die past bij jou en jouw wensen. Solliciteer dus via Advizo voor een functie als pedagogisch medewerker in de Jeugdzorg, en vind jouw ideale baan.

Wat doe je als pedagogisch medewerker Jeugdzorg?

Als pedagogisch medewerker in de Jeugdzorg begeleid en behandel je kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen. Je begeleidt daarnaast activiteiten voor deze jongeren, die problemen ondervinden op diverse leefgebieden. De vacatures die wij hebben zijn met name in Jeugdzorginstellingen, maar ook een 24-uursopvang is een mogelijke werkplek.

Ben jij een Jeugdzorg professional in hart en nieren, ben je ambitieus en sta je stevig in je schoenen? Wij hebben meerdere pedagogisch medewerker Jeugdzorg vacatures!

Waarom werken als pedagogisch medewerker Jeugdzorg bij Advizo?

Bij Advizo vinden wij het belangrijk dat jij echt tot je recht komt in de Jeugdzorg als pedagogisch medewerker of pedagoog. Daarom gaan we eerst uitgebreid met je in gesprek voordat we je naar een opdrachtgever sturen. Jouw kwaliteiten en wensen staan bij ons altijd centraal! We blijven gedurende het hele sollicitatieproces en daarna betrokken bij jou als medewerker.

Onze medewerker Jessica van Kampen had hier het volgende over te zeggen: “… Vanaf het eerste gesprek heel duidelijk en betrokken en goed bereikbaar. De communicatie is gelijkwaardig en prettig. Ook als het even niet goed gaat, krijg je steun en aandacht. Toppers zijn het.”

90% wordt overgenomen door de werkgever

We streven er altijd naar dat je wordt overgenomen door de opdrachtgever: bij 90% van onze medewerkers gebeurt dit. Daarom willen wij niets liever dan dat jij tot je recht komt als pedagogisch medewerker Jeugdzorg. Je kunt via ons bij verschillende werkgevers terecht, zodat jij uiteindelijk écht je plek vindt.

Heb je je draai gevonden, dan zien we ook graag dat je je in je werk blijft ontwikkelen. Dat faciliteren we dan ook met trainingen en coaching van onze Advizo Academy.

Vacatures voor pedagogisch medewerker Jeugdzorg

Is de functie pedagogisch medewerker in de jeugdzorg ook iets voor jou?

Bekijk onze openstaande vacatures