Recruitment bureau voor de jeugdzorg

Advizo is hét recruitment bureau voor de jeugdzorg, waar je passende en flexibele jeugdzorgprofessionals vindt. Van een frisse blik tot aan ervaren medewerkers; dankzij onze werkwijze vinden we voor elk personeelsprobleem een oplossing. Wij nemen als recruitmentbureau het volledige intakeproces van jouw nieuwe jeugdzorgmedewerkers voor onze rekening. Zo krijg jij eindelijk weer wat lucht en heeft je organisatie weer tijd om wachtlijsten weg te werken.

Gespecialiseerd in de jeugdzorg

Vanaf het begin is ons recruitment bureau al gespecialiseerd in de jeugdzorg. Niet voor niets. De jeugdhulp moet je écht begrijpen. Onze medewerkers komen voor het grootste deel zelf ook uit de praktijk, waardoor wij een feilloos oog hebben voor goed jeugdzorgpersoneel. Met onze kennis krijgen wij altijd de juiste mensen bij de juiste organisatie.

Inmiddels hebben we een flink netwerk opgebouwd van diverse jeugdzorgorganisaties, van Jeugdbescherming tot aan Veilig Thuis. Wij ondersteunen je graag bij het vinden van geschikt jeugdzorgpersoneel!

We nemen het volledige intakeproces uit handen

Niets zo vervelend als een onvoorbereide medewerker, zowel voor de kandidaat zelf als voor jou als HR-manager. Je zet iemand niet zomaar voor een groep jongeren; je wilt wel zeker zijn van je zaak. Daarom gaan we altijd uitgebreid het gesprek aan met alle kandidaten. We weten de juiste vragen te stellen en hebben oog voor verborgen talent. Zo gaat de kandidaat goed voorbereid op gesprek en weet jij dat je echt een goede match krijgt.

Interimmers duur? Bij ons krijg je waar voor je geld

Interimmers staan erom bekend duur te zijn, en soms krijg je bij een recruitment bureau voor jeugdzorg niet de juiste waarde. Advizo wil daar een uitzondering in zijn, als échte specialist uit de praktijk. Dit zijn de voordelen van Advizo:

  • Uitgebreid intakeproces
  • Coaching en begeleiding van de medewerker inbegrepen in de prijs
  • Medewerkers hebben een lange proefperiode
  • Ruime keuze uit kandidaten
  • Wij ondersteunen de kandidaat op SKJ gebied

Meer dan alleen jeugdzorgpersoneel leveren

Als recruitment bureau voor de jeugdzorg kijken wij verder dan alleen het leveren van goed jeugdzorgpersoneel. We adviseren je ook op het gebied van HR en personeelsmanagement. Jouw vaste contactpersoon beantwoordt al jouw vragen en we bieden altijd een luisterend oor. Wij nemen graag de tijd voor je!

90% van de kandidaten wordt overgenomen

Hét bewijs van onze kwaliteit die wij leveren: 90% van onze jeugdzorg kandidaten wordt overgenomen door de opdrachtgever. Geïnteresseerd? Neem contact op door te bellen naar 0184-633 842of via het onderstaand formulier, wij komen graag met je in gesprek.