Op zoek naar een vacature in de jeugdzorg?

Er zijn veel verschillende vacatures in de jeugdzorg te vinden. Maar wat houdt jeugdzorg precies in? Jeugdzorg is een algemene omschrijving voor alle maatschappelijke zorgvoorzieningen voor jongeren tussen de 0 en 18 jaar die een vorm van hulp nodig hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kinderen en jongeren met een aandoening, stoornis, beperking, opgroeiproblemen of problemen in het gezin. Het doel van jeugdzorg is om kinderen en jongeren een zo veilig mogelijke ontwikkeling richting volwassenheid te geven.

Wat is de rol van de Vereniging Jeugdzorg Nederland?

Jeugdzorg Nederland is een branchevereniging die zich sterk maakt voor een goede zorg voor kwetsbare kinderen en jongeren. Dit doet de vereniging door aangesloten organisaties te ondersteunen die jeugdhulp, jeugdbescherming en/of jeugdreclassering bieden. Jeugdzorg Nederland biedt zelf geen zorg voor jeugd, maar behartigt de belangen van haar leden, helpt hen om de eigen communicatie te verbeteren, en draagt bij aan de algemene professionalisering van jeugdzorg in Nederland.

Wil jij werken in de jeugdzorg?

Ben je op zoek naar een jeugdzorg vacatures? Werken in de jeugdzorg betekent dat jij je inzet voor een veilige omgeving voor kinderen en jongeren. Als jeugdzorgwerker bied je ondersteuning en begeleiding aan jongeren met complexe problemen, maar ook aan hun verzorgers. Om als jeugdzorgwerker succesvol te zijn, moet je zelfstandig kunnen werken en goed om kunnen gaan met nieuwe situaties. Verder zijn sociale en communicatieve vaardigheden een vereiste, evenals een groot doorzettingsvermogen.

Bekijk hier alle openstaande jeugdzorg vacatures.

Jeugdzorg vacatures van Advizo

Voel jij je betrokken bij kwetsbare jongeren? Wil je hen ondersteunen zodat zij (weer) kunnen deelnemen aan de maatschappij? Dan is een baan in de jeugdzorg misschien wat voor jou! Klik hier voor een overzicht van de openstaande jeugdzorg vacatures van Advizo. Wij geloven in persoonlijk contact en korte lijnen. Er wordt veel aandacht besteed aan collegiale ondersteuning, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak. Wil je meer informatie over onze jeugdzorg vacatures? Of ben je benieuwd naar de voordelen van werken via Advizo? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Bekijk openstaande jeugdzorg vacatures