Advizo is het detacheringsbureau voor jeugdzorg vacatures in Flevoland

Bij Advizo zijn wij dagelijks druk bezig met het koppelen van (jeugd)zorgprofessionals aan organisaties in Flevoland en andere regio's door heel Nederland. Hierbij hebben wij maar één doel: een stabiele toekomst voor alle kinderen in Nederland. Ben jij de jeugdzorg professional die wij zoeken?

Uitdagende vacatures in de jeugdzorg in Flevoland

Wil jij er alles aan doen om bij te dragen aan het welzijn van kinderen die niet het geluk hebben om in een veilige thuissituatie? Dan ben je bij Advizo op de juiste plek. Als jij op zoek bent naar een baan in de jeugdbescherming of jeugdzorg in Flevoland, neem dan een kijkje door onze site. We hebben jeugdzorg vacatures door heel Nederland en ook diverse vacatures in de omgeving van Flevoland. Benieuwd welke vacatures wij op dit moment open hebben staan? Kijk bij onze vacatures jeugdzorg in Flevoland en vind de baan die jou past!

Werken in de jeugdzorg in Flevoland

Ben jij een gedreven jeugdzorg professional die zich volledig wil inzetten voor het welzijn van kinderen en gezinnen in de regio Flevoland? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zorgen voor een goede match tussen jou en de opdrachtgever. Hierbij streven we altijd naar een duurzame samenwerking en overname.  90% van onze medewerkers treedt uiteindelijk in vaste dienst bij de opdrachtgever.. We zijn oplossingsgericht, gedreven en hebben allemaal een hart voor de (jeugd)zorg. Lees hier meer over Advizo.

Vacatures jeugdzorg in Flevoland

Wij zijn actief in heel Nederland en hebben verschillende vacatures in de jeugdzorg openstaan, waaronder in Flevoland. De jeugdzorg vacatures die wij hebben zijn divers. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of liever deel wilt uitmaken van een flexpool voor groepswerkers, wij hebben het allemaal. Samen kijken we welke functie, instelling en organisatie het beste bij jou en je wensen passen. Zo kom jij helemaal tot je recht bij je nieuwe baan.

 Bekijk hieronder al onze vacatures in de jeugdzorg in Flevoland en solliciteer direct!

Jeugdzorg vacatures in Noord-Brabant zorgen voor professionals die dit kunnen realiseren

Waarom werken in de jeugdzorg via Advizo?

Wij zijn Advizo. Wij koppelen Jeugdzorg- en zorgprofessionals aan werkgevers in Noord-Brabant en andere regio's. Oplossingsgericht, gedreven en met een hart voor de (jeugd)zorg. Met één achterliggend doel: een stabiele toekomst voor iedereen in Nederland. Dit zijn hierbij onze uitgangspunten:

  • We zorgen voor een goede match tussen professional en opdrachtgever.
  • Wij gaan voor een duurzame samenwerkingen overname. Maar liefst 90% van onze medewerkers wordt uiteindelijk overgenomen door de opdrachtgever. 
  • Jij brengt ambitie mee, wij investeren in jou met scholing, coaching en andere ontwikkelingsmogelijkheden.

Onze jeugdzorg vacatures in Noord-Brabant

Jeugdbeschermer
Heb jij minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening, sta je stevig in je schoenen en wil je kinderen graag veilig laten opgroeien? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.
Noord-Brabant
Vandaag
Meer informatie
Gedragswetenschapper Jeugdzorg
Heb jij een scherp analytisch vermogen, ben je in staat een coachende rol aan te nemen en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdzorg als gedragswetenschapper? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.
Noord-Brabant
Vandaag
Meer informatie
Jeugdconsulent
Heb jij een scherp analytisch vermogen en kun je de veiligheid van een kind goed inschatten? Ben jij een echte aan- en doorpakker en heb je minimaal een jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.
Noord-Brabant
Vandaag
Meer informatie
Jeugdbeschermer
Heb jij minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening, sta je stevig in je schoenen en wil je kinderen graag veilig laten opgroeien? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.
Noord-Brabant
Vandaag
Meer informatie
Medewerker Veilig Thuis
Ben jij analytisch ingesteld, durf je op onbekende situaties af te gaan en wil je een steentje bijdragen aan een veiliger thuis voor kinderen en volwassenen? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel!
Noord-Brabant
Vandaag
Meer informatie
Ambulant Hulpverlener Jeugdzorg
Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van Ambulant Begeleider Jeugdzorg in de regio Noord-Brabant. Sta je stevig in je schoenen, word je enthousiast van het werken met jongeren en gezinnen en vind je het belangrijk jouw steentje bij te dragen aan een stabielere toekomst voor hen? Lees dan onderstaande vacature.
Noord-Brabant
Vandaag
Meer informatie

Bewezen succes

Waarderingen vanuit het vak

Bekijk alle reviews

 

2 maart 2024
"Advizo heeft mij erg goed geholpen om de overstap naar de jeugdzorg te maken. Ik heb fijne gesprekken gehad met Esmay de Schipper en zij heeft alle stappen in overleg genomen die nodig waren. Bij vragen kreeg ik zeer snel respons. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren!"
Aletta Wilsing
2 november 2023
"Door de hulp van Advizo heb ik eindelijk de overstap kunnen maken naar de jeugdzorg! Zij hebben mij heel goed weten te matchen met een organisatie en functie waar ik zelf nog nooit aan had gedacht. Ik heb de medewerkers (Berber en Melissa) bij Advizo als hele vriendelijke, enthousiaste en betrokken mensen ervaren! Ze staan altijd voor je klaar, kijken naar je kwaliteiten en zijn soms de "persoonlijke cheerleader" die je nodig hebt tijdens sollicitatieprocessen! Ik zou iedereen die een overstap wil maken naar de jeugdzorg adviseren om de hulp van Advizo in te schakelen!"
Danielle Brinkhof