Vacatures jeugdzorg Groningen

Zoek je naar vacatures in de jeugdzorg in Groningen? Dan werkt Advizo graag met je samen! Als detacheerder vinden we voor jou méér dan zomaar een werkplek. We streven ernaar dat jij als jeugdzorg professional maximaal tot je recht komt, in een organisatie waar jij je optimaal kunt ontwikkelen. Ons vacatureaanbod is breed. Ook in Groningen, de metropool van het Noorden, zijn er voldoende posities beschikbaar. Bekijk hier onze jeugdzorg vacatures!

Vind jouw ideale jeugdzorg vacature in Groningen

Wat is jouw favoriete vacature in de jeugdzorg? Wil je in Groningen aan de slag als medewerker Veilig Thuis? Leer je liever verschillende werkomgevingen kennen, door als groepswerker mee te draaien in onze flexpool? Of is jeugdbeschermer of jeugdconsulent jouw droombaan? Wij hebben een ruim aanbod aan jeugdzorg vacatures openstaan in Groningen. Voor iedereen met een open blik, een hart voor de jeugdzorg, én een gezonde dosis ambitie.

Wat zijn jouw kwaliteiten als jeugdzorgprofessional?

Afhankelijk van het type functie in de jeugdzorg, zijn verschillende eigenschappen belangrijk om het werk goed uit te voeren. Wil je bijvoorbeeld aan de slag als Jeugdbeschermer, dan kom je in uiteenlopende omgevingen. Zo ga je naar rechtszittingen, bezoek je scholen en pleeggezinnen. Je moet hiervoor stevig in je schoenen staan en zelfstandig kunnen werken; je hebt immers de verantwoordelijkheid over je eigen caseload. Ook moet je besluitvaardig zijn, want er zijn soms lastige beslissingen te maken. Welke eigenschap belangrijk zijn, verschilt per functie. Solliciteer je op een vacature voor jeugdconsulent, dan letten we weer op andere kwaliteiten dan bijvoorbeeld bij een medewerker bij Veilig Thuis.

Waarom in Groningen werken in de jeugdzorg via Advizo?

Er zijn meerdere bureaus waarbij je jeugdzorg vacatures in Groningen kunt vinden, maar waarom kies je nu voor Advizo? Dit zijn de redenen:

  • Wij luisteren écht naar je wensen en zoeken hier een voor jou passende werkplek bij.
  • We houden jouw vakkennis up-to-date met gratis trainingen via de Advizo Academy.
  • Je krijgt een persoonlijke coach voor al jouw vragen.
  • 90% van de medewerkers wordt overgenomen door de opdrachtgever.

Bekijk onze vacatures in de jeugdzorg in Groningen

Vind hieronder jouw ideale jeugdzorg vacature in Groningen en solliciteer direct! Of bekijk alle jeugdzorg vacatures die wij hebben openstaan.

Jeugdbeschermer AMV
Heb jij minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening, sta je stevig in je schoenen en wil je kinderen graag veilig laten opgroeien? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.
Groningen
1 jul. 2024
Meer informatie
Jeugdbeschermer
Heb jij minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening, sta je stevig in je schoenen en wil je kinderen graag veilig laten opgroeien? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.
Groningen
1 jul. 2024
Meer informatie