Jeugdzorg vacatures in Overijssel

Als jij zoekt naar vacatures in de jeugdzorg in Overijssel, dan is dat best een brede zoektocht. Want waar wil je dan eigenlijk komen te werken? Wil je bij gezinnen thuis werken als ambulant begeleider, of wil je als jeugdbeschermer aan de slag? Of misschien heb je wel de ambitie om leiding te geven aan een team begeleiders? Wat hierop ook je antwoord is, in alle gevallen zit je bij Advizo goed. In Overijssel en in heel Nederland vinden wij voor jou de ideale jeugdzorgbaan!

Welke soort jeugdzorg vacatures hebben we beschikbaar in Overijssel?

De jeugdzorg is een breed werkveld, en de jeugdzorg vacatures die we in Overijssel hebben openstaan zijn dat dus net zo goed. Weet jij al wat je wilt? Dit zijn enkele mogelijkheden als je via ons werkt:

  • Ambulant begeleider
  • Jeugdbeschermer
  • Groepswerker jeugdzorg (flexpool of vast)
  • Medewerker Veilig Thuis
  • Teammanager jeugdzorg

Voor de meeste van deze jeugdzorg banen heb je een SKJ-registratie nodig. Je hebt immers te maken met complexe problematiek en mogelijke crisissituaties. Heb je nog geen SKJ-registratie? Dan helpen wij je graag om deze alsnog te halen. Weten of je hiervoor in aanmerking komt? Doe de test of neem contact met ons op.

Daarom werk je in Overijssel in de jeugdzorg via Advizo!

Er zijn een aantal verschillende opties als het gaat om detacheringsbureaus voor de jeugdzorg. Maar wat zijn nu de voordelen van werken in de jeugdzorg via Advizo?

  • Uitgebreid intakegesprek

We luisteren écht naar jouw wensen en naar jou als persoon. We vinden zo een eerlijke en passende match.

  • Persoonlijke begeleiding.

Kom je bij ons te werken, dan begeleidt jouw persoonlijke coach van de Advizo Academy je in je ontwikkeling.

  • Kennismaking met diverse opdrachtgevers.

De afwisseling die je zo meemaakt is prettig en versnelt je leercurve. Zo kom je er snel achter waar je het beste tot je recht komt!

  • 90% wordt overgenomen!

Wij streven altijd naar overname door de opdrachtgever: bij 90% van de medewerkers gebeurt dit ook.

Vacatures jeugdzorg Overijssel

Hieronder vind je het actuele aanbod vacatures in de jeugdzorg voor Overijssel.  Bekijk de nieuwste vacatures hieronder en solliciteer direct of bekijk alle jeugdzorg vacatures die wij hebben openstaan.

Medewerker Veilig Thuis
Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van Medewerker Veilig Thuis. Ben jij analytisch ingesteld, durf je op onbekende situaties af te gaan en en wil je een steentje bijdragen aan een veiliger thuis voor kinderen en volwassenen? Dan zoeken wij jou! Lees dan onderstaande vacature en solliciteer snel!
Noord-Holland
18 okt. 2021
Meer informatie
Jeugdbeschermer
Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van Jeugdbeschermer in de regio Overijssel. Heb jij hart voor kinderen, sta je stevig in je schoenen en draag je graag bij aan het veilig opgroeien van een kind? Lees dan onderstaande vacature.
Overijssel
18 okt. 2021
Meer informatie
GZ-Psycholoog
Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van GZ-Psycholoog in de regio Overijssel. Wil jij jouw kennis en expertise inzetten om het leven van het kind en het bijbehorende systeem de juiste richting te geven? Lees dan onderstaande vacature.
Overijssel
18 okt. 2021
Meer informatie
FLEXPOOL - Groepswerker Jeugdzorg
Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van Groepswerker Jeugdzorg voor onze Flexpool. Lijkt het je leuk onderdeel te zijn van onze flexpool groepswerk jeugdzorg? Dan is dit helemaal iets voor jou! Lees dan onderstaande vacature.
Overijssel
18 okt. 2021
Meer informatie
Groepswerker Jeugdzorg
Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van Groepswerker Jeugdzorg in de regio Limburg. Zie je het als een uitdaging om het dagelijks leven op een leefgroep in goede banen te leiden en sta jij stevig in je schoenen? Lees dan onderstaande vacature.
Overijssel
18 okt. 2021
Meer informatie