Detavast personeel voor de jeugdzorg

Vast personeel inhuren voor de jeugdzorg? Bij Advizo regelen we snel de best passende kandidaten voor u volgens de detavast-constructie. Wij bieden u de zekerheid van kwalitatief jeugdzorgpersoneel met de juiste begeleiding én kosteloze overname. Niet voor niets dat onze opdrachtgevers onze detavast diensten waarderen!

Jeugdzorgpersoneel via de detavastprocedure

Voor de meeste detavast-opdrachten geldt dat deze tussen de 6 en 9 maanden duren. Wij begeleiden uw jeugdzorgwerker in de detacheringsperiode op basis van train de coach. Ook bieden we periodiek diverse trainingsmogelijkheden, zodat de expertise van de nieuwe jeugdzorgprofessional goed op peil blijft. Na 1040 uur kunt u de kandidaat kosteloos overnemen. Wij nemen u tot die tijd alles uit handen, en blijven vanaf de zijlijn steeds betrokken bij het personeel.

Voordelen van detavast:

 • Zekerheid van vast personeel (90% wordt overgenomen)
 • Wij nemen de werving & selectie volledig op ons, u profiteert van kwalitatief jeugdzorg personeel
 • Mogelijkheid om vaste periodes te werven bij langetermijnsamenwerking

De selectie van kwalitatief jeugdzorgpersoneel

Om u te garanderen dat wij de best passende kandidaat aanleveren voor uw openstaande jeugdzorgfunctie, nemen we in onze wervingsprocedure de volgende zaken mee:

 • Vaste vragenlijst voor al ons jeugdzorg kandidaten
 • Assessment op kerncompetenties
 • Casus uit de praktijk
 • Altijd VOG en zoveel mogelijk al met SKJ-registratie
 • Referenties (deze vragen wij standaard op)

Uiteraard moeten onze jeugdzorgkandidaten altijd een VOG overleggen, en hebben zij zoveel mogelijk al een SKJ-registratie in hun bezit. Hebben ze die nog niet, dan zorgen we ervoor dat zij die zo snel mogelijk krijgen.

Wilt u meer informatie over detavast personeel in de jeugdzorg?

Vul dan het formulier in onderaan deze pagina en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Altijd betrokken bij onze opdrachtgevers

Gaat de nieuwe jeugdzorgprofessional via ons bij u aan de slag? Dan blijven we gedurende de hele detacheringsperiode betrokken bij uw organisatie. Periodiek nemen we contact op met de teammanager, om te peilen hoe het ervoor staat met de nieuwe medewerker. Zijn jullie tevreden over zijn of haar functioneren? Zijn er bepaalde ontwikkelingen die u wilt bespreken? Zo blijven we op afstand altijd op de hoogte.

Ook kijken we samen altijd verder dan het hier en nu van uw jeugdzorgorganisatie. Zodat we een eventueel personeelstekort in de toekomst alvast voor zijn!

Waarom Advizo?

 • Dé expert in detavast werven van jeugdzorgpersoneel
 • Betrokken bij uw kandidaat gedurende de hele detacheringsperiode. Zo weet u dat de medewerker op zijn plek zit en voorkomt u onnodige uitstroom.
 • Diverse trainingsmogelijkheden, zodat uw nieuwe jeugdzorgwerker optimaal functioneert en zijn expertise goed op peil blijft.

Heeft u nog vragen over detavast jeugdzorgpersoneel?

Kijk dan bij de veelgestelde vragen, vul het onderstaande contactformulier in of kom een kop koffie drinken!