Maak gebruik van onze flexpool 

Heeft u last van gaten in het werkrooster in uw (Jeugd) zorgorganisatie en zoekt u vervangend personeel voor specifieke diensten of groepen? Maak gebruik van de flexpool van Advizo. Onze flexpool medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren en gekwalificeerde (jeugd) zorgprofessionals. 

Snel een vervanger beschikbaar 

Soms valt een medewerker uit, en dan begint het gedoe om op tijd een geschikte vervanger te regelen. U kunt nogal wat tijd kwijtraken aan rondbellen en puzzelen om uw personeelsplanning toch weer rond te krijgen. Dan is het heel fijn wanneer er zo snel mogelijk een geschikte medewerker op locatie kan zijn. Dit is waar Advizo om de hoek komt kijken. Wij bemiddelen snel ervaren flexwerkers die direct inzetbaar zijn op verschillende groepen. Uit ervaring is dan ook gebleken, dat wij binnen dezelfde dag nog de juiste persoon op de juiste groep kunnen inzetten.

Snel schakelen met onze flexpool (Jeugd) zorg

Hoe we zo snel kunnen schakelen? We hebben een apart telefoonnummer en mailadres, speciaal voor de flex-diensten. Dit is makkelijk voor u bij het aanvragen, en voor ons bij het bemiddelen. Dankzij een app hebben we daarnaast een compleet inzicht in de roosters van onze  flexpoolmedewerkers, waardoor we snel mogelijkheden zien. Ook kunnen wij met de app makkelijk diensten compleet voorleggen aan de medewerker. Om het welzijn van de medewerker en de veiligheid van de groep te waarborgen, houden wij daarbij ook het aantal uren dat zij werken in de gaten. Rust in de organisatie, efficiëntie en snelle communicatie! Dat is waar wij graag bij willen helpen en hoe wij werken. 

Bent u al een bestaande klant?

Vul direct uw gegevens in voor een dienst.

Vul formulier in

Wilt u ook gebruikmaken van onze flexpool?

Vul dan het formulier in onderaan deze pagina en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Voorkeursmedewerker instellen mogelijk

Heeft u een goede ervaring met een jeugdzorgmedewerker uit onze flexpool? U kunt in de app ook een voorkeursmedewerker instellen. Dan komt deze medewerker de eerstvolgende keer bij uw verzoek, eerder naar voren. Zodat u niet ieder keer een ander gezicht voor de groep heeft staan.

Zo doen we dat

Dit zijn onze uitgangspunten voor het inzetten van onze flexpool jeugdzorgmedewerkers:

  • Rust in de organisatie
  • Efficiëntie
  • Snelle communicatie

Laat in het onderstaand contactformulier uw gegevens achter als u ook gebruik wilt maken van onze flexpool met ervaren, gekwalificeerde professionals uit de jeugdzorg. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken!