Interim jeugdzorgpersoneel

Heb jij een tijdelijke opdracht in de jeugdzorg, bijvoorbeeld door ziekte, zwangerschapsverlof of gaten in het rooster? Heb je behoefte aan specifieke kennis of ervaring in een team of op een afdeling? Een interim jeugdzorgkracht via Advizo is de oplossing! Als ervaren detacheerder hebben wij een neus voor zelfstandig jeugdzorgtalent. Dankzij ons uitgebreide netwerk bewezen kwalitatieve professionals hebben wij altijd de juiste zzp’er in huis voor jouw organisatie!

Voordelen van interim:

  • Uitgebreid netwerk van ervaren zzp’ers in de jeugdzorg
  • Stevige jeugdzorgwerkers die van afwisseling en uitdaging houden
  • Je betaalt alleen voor de interim-periode

Hoe werven wij interim jeugdzorgprofessionals?

We werken met zelfstandigen uit ons eigen netwerk of met mensen die bij ons solliciteren. Wij gaan met iedere professional in gesprek om te beoordelen of ze passen bij Advizo. Bij de selectie van jeugdzorg interimmers besteden we veel aandacht aan soft skills, zoals het omgaan met nieuwe situaties en werkomgevingen. In deze blog lees je meer over hoe wij kwalitatief jeugdzorgpersoneel werven.

Onze interim jeugdzorgprofessionals hebben

  • Minimaal een sociale hbo-opleiding (bij voorkeur met uitstroomprofiel jeugd)
  • Minimaal 2 jaar werkervaring
  • SKJ-geregistreerd
  • VOG

Wilt u meer informatie over interim jeugdzorgprofessionals? 

Vul dan het formulier in onderaan deze pagina en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Kwalitatief interim jeugdzorgpersoneel

De afgelopen jaren hebben wij meer dan 2000 jeugdzorgprofessionals bij hun nieuwe werkgever geplaatst. We hebben dus inmiddels een flink netwerk bewezen kwalitatieve professionals, waarvan we precies weten hoe ze gefunctioneerd hebben. Stuk voor stuk gemotiveerde, stevige interimkrachten, die niet bang zijn voor een uitdaging en graag nieuwe organisaties leren kennen. We hopen ook jouw organisatie te mogen versterken met een Jeugdbeschermer, Medewerker Veilig Thuis, Jeugdconsulent of Medewerker Crisisteam!

Doorlopende werving

Wij werven doorlopend interim jeugdzorgmedewerkers, dus we kunnen je op korte termijn koppelen aan één van deze jeugdzorgprofessionals. Wees gaten in het rooster voor: zet je vacature op tijd bij ons uit!

Ben je op zoek naar medewerkers voor losse diensten voor groepswerk (mbo niveau 3 of 4)? Ga dan naar de pagina ‘flexpool’.

Vragen over interim jeugdzorgpersoneel via Advizo? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, vul het onderstaande contactformulier in of kom een kop koffie drinken.