Terug naar overzicht

Jeugdbescherming West lovend over Advizo

Jeugdbescherming west is de instantie die in actie komt wanneer externe hulp nodig is bij  gezinssituaties waarbij de veiligheid van het kind in geding komt. In dit geval specifiek bij gezinnen, woonachtig in de regio Zuid-Holland Noord, Zuid-Holland Midden, Zuid-Holland Zuid en Haaglanden. 
 

 

Joost van der Hulst vertelt waarom Advizo is gegroeid tot de externe wervingsafdeling op het gebied van jeugdbeschermers bij Jeugdbescherming west: “De samenwerking met Advizo begon met een enkele opdracht. Gedurende de tijd die volgde, waarbij er steeds weer een jeugdbeschermer via Advizo bij ons kwam werken, viel mij het innovatieve karakter van hun dienstverlening op. Ze denken mee, werken snel en zijn transparant en spontaan. Werving, selectie, intakes, assessments, trajectgesprekken, exit-gesprekken; al deze werkzaamheden kan ik met een gerust hart overlaten aan de kundige mensen van Advizo. De jeugdbeschermers die via hen bij ons werken, worden vaak door ons op contract genomen.

"Ze denken mee, werken snel en zijn transparant en spontaan."

De samenwerking verloopt erg soepel; het komt zelfs voor dat een nieuwe jeugdbeschermer de volgende dag kan beginnen. Regelmatig evalueren we elkaars werkzaamheden om te ontdekken waar we beiden kunnen groeien. Verder geven zij ons tips over bijvoorbeeld ons social media-gebruik. Hun manier van ondernemen spreekt me aan, zodat ik hen ook zeker aanbeveel bij andere jeugdbeschermingsinstanties.”

Joost van der Hulst, bestuurder Jeugdbescherming west.