Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Advizo!

Blog: creëer ademruimte binnen de jeugdzorg - zet junioren slim in

Werken in de jeugdzorg is een roeping, maar de hoge werkdruk en personeelstekorten maken het een uitdaging voor nieuwkomers. Ervaren krachten zijn essentieel, maar we erkennen ook het talent en de passie van jonge professionals. Daarom hebben we besloten een verschil te maken

Lees meer
Even voorstellen: Shelsey Lowiessen

Begin april hebben wij Shelsey mogen verwelkomen als HR-Adviseur bij Advizo in team Sliedrecht! Zij stelt zich graag even voor!

Lees meer
Wil je meer weten over de jeugdzorgsector?

Heb jij interesse om (in de toekomst) binnen de jeugdzorg aan de slag te gaan? Maar ben je nog zoekend in je vervolgstap?
Neem eens een kijkje op onze blog pagina! 

Lees meer
Even voorstellen: Simone Visser

Wij zijn blij dat Simone in februari is gestart als HR-Adviseur bij Advizo in team Eindhoven! Zij stelt zich graag even voor! 

Lees meer
Even voorstellen: Alis Hadarian

Met veel enthousiasme verwelkomen we Alis in team Zwolle als HR-adviseur. Graag stelt zij zich voor! 

 

Lees meer
Advizo viert feest: opening kantoor Zwolle!

We zijn ontzettend blij om te delen dat ons gloednieuwe kantoor in Zwolle officieel geopend is!

Lees meer
Advizo verwelkomt 3 nieuwe collega's!

Advizo breidt uit en verwelkomt drie fantastische nieuwe collega’s op onze locaties in Eindhoven, Zwolle en Sliedrecht!

Lees meer
Training “Plezierig Werken in een Uitdagende Markt”

Ons recruitmentteam heeft afgelopen week een inspirerende training gevolgd met als thema “Plezierig Werken in een Uitdagende Markt” 

Lees meer
Proost op de toekomst van Advizo

Wij proosten op een mooi begin van de vernieuwing van Advizo! 

Lees meer
Fijne Pasen!

Heb jij een Goede Vrijdag? Wij bij Advizo in ieder geval wel! 🥚🐣 

Onze medewerkers genieten vandaag namelijk allemaal van een lekker Paas-ei pakketje om de Paasdagen in te luiden. 

Lees meer
Leuk nieuws uit Zwolle - Verhuizing!

𝐋𝐞𝐮𝐤 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐬 𝐮𝐢𝐭 𝐙𝐰𝐨𝐥𝐥𝐞!  

Onze vestiging in Zwolle maakt een verticale verhuizing vanuit het souterrain in het centrum naar de top in een prachtig nieuw pand! Vanaf nu vind je ons op de tweede verdieping, klaar om je te verwelkomen met een nog hoger niveau van service en gezelligheid! Kom je ook proosten 18 april? 

Lees meer
🐣🌼 WINACTIE🌼🐣

Hoeveel paaseitjes zitten er in de vaas? 

Raad het juiste aantal en maak kans op een Huis en Tuin cadeaukaart t.w.v. € 50 om jouw tuin lenteklaar te maken! 

 

Lees meer
Terugblik op een fantastische teamdag!

Een dag vol inspiratie, groei en samenwerking - dat was onze ervaring tijdens onze teamdag in Gorinchem!

Lees meer
UITNODIGING: Meet&Greet Jeugdbescherming west

Werk jij nu in een ander vakgebied en wil je graag een overstap naar de jeugdzorg maken? Meld je snel aan voor de Meet&Greet bij Jeugdbescherming west! Ga je bij Jeugdbescherming west aan het werk als jeugdbeschermer, dan werk je mee aan onze missie: ieder kind blijvend veilig.  Ook is er bij Jeugdbescherming west ruimte om in een andere rol het verschil te maken, denk bijvoorbeeld aan Ondersteunend Jeugdbeschermer, Teamjurist of Zorgbemiddelaar. 

Lees meer
Advizo Jeugdzorg gids: een compleet functieoverzicht!

Bij Advizo hebben we veel verschillende vacatures binnen de Jeugdzorg: van groepswerker tot gezinscoach en zowel binnen het gedwongen kader als in het vrijwillige kader. Maar, wat is nou eigenlijk het verschil tussen de functies en welke functie past er het beste bij jou? Om je hier meer inzicht in te geven hebben wij de Jeugdzorg gids: een compleet functieoverzicht opgesteld!

 

Lees meer
Save the date: Jaarcongres AlleKansenBenut!

Hoe zorgen we dat enthousiaste zij-instromers en herintreders een vaste aanvulling worden op onze teams binnen jeugdzorg? Op 24 november organiseert AlleKansenBenut! haar jaarcongres. Een dag waarop we samen kijken naar de inzet van zij-instromers en herintreders binnen jeugdzorg. En naar de opbrengsten van 2 jaar AlleKansenBenut!. Wat heeft het programma ons gebracht? Hoe gaat het met de pilotorganisaties? En welke veranderingen heeft onze branche nog nodig?

 

Lees meer
Uitnodiging: open middag Jeugdbescherming west Leiden

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar wat een jeugdbeschermer precies doet? Of zegt jouw omgeving ook regelmatig "werken bij de jeugdbescherming is echt iets voor jou!” en overweeg je misschien wel om de overstap naar de jeugdbescherming te maken? 𝐌𝐞𝐥𝐝 𝐣𝐞 𝐝𝐚𝐧 𝐧𝐮 𝐚𝐚𝐧!


Lees meer
Uitbreiding van ons team

Dit jaar zijn ter uitbreiding van ons team drie nieuwe collega’s gestart! Raymond Verwoerdt (rechts op de foto) is gestart in ons team in Sliedrecht. Robin Kartenberg (links op de foto) en Esmay de Schipper (midden op de foto) gaan ons team in Zwolle versterken.

Lees meer
Tips om sterker en kwetsbaarder in je werk te staan.

Werken in de jeugdzorg vraagt veel van onze professionals. Als jeugdzorgprofessional ben jezelf je belangrijkste instrument en is blijven reflecteren en zorgen voor jezelf onmisbaar. Er wordt vanuit verschillende hoeken druk op je uitgeoefend en je krijgt dagelijks te maken met complexe vraagstukken. Als jeugdzorgprofessional is het dan ook uiterst belangrijk om dicht bij jezelf te blijven, kwetsbaarheid te tonen en in je kracht te staan. 

Lees meer
Careflex en Advizo bundelen de krachten

In de afgelopen maanden hebben Advizo en Careflex met elkaar gesproken over mogelijke vergaande samenwerking. Deze gesprekken hebben geresulteerd in een bundeling van onze krachten. Graag vertellen we je meer over de motivatie en het perspectief van deze samenwerking. 

Lees meer
Ontmoet onze collega Ester, Jeugdzorgexpert- en coach

Ester is werkzaam als Jeugdzorgexpert/Coach binnen Advizo, vanuit de expertise van haar eigen jeugdzorgachtergrond waar ze jaren werkzaam is geweest. Een zeer diverse functie waarbij ze ofwel projecten begeleidt op locatie en de medewerkers die via Advizo tewerkgesteld zijn of waar ze zich bezig houdt met diverse zaken op kantoor.

Lees meer