Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Planner / Backoffice medewerker Flexpool

20 mei 2024 geplaatst

Is deze vacature voor jou?

Heb jij hart voor de jeugdzorg én de juiste motivatie? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.

Solliciteer nu!

Zwolle
Zwolle
Vast
€2200 - €3200
32 - 32 uur
Planner / Backoffice medewerker Flexpool
Zwolle
€2200 - €3200
32 - 32 uur
Solliciteer direct

Dit wordt jouw functie:

Je komt te werken op onze vestiging in Zwolle en maakt onderdeel uit van het flexpool team. In jouw rol ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en medewerkers van de flexpool en onderhoud je nauw contact met hen. Je bent verantwoordelijk voor het op orde houden van alle documentatie met betrekking tot zowel de klanten als de zzp’ers. Daarnaast zorg je voor het inplannen van adhoc diensten en houd je bezig met zowel korte- als langetermijnplanningen voor periodeopdrachten van verschillende klanten. 

Dit krijg je:

Advizo biedt een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie met een prettige werksfeer. Daarnaast bieden wij ook:


 • Een salaris tussen € 2.200 en € 3.200;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband;
 • Een goed inwerkproces;
 • Ruimte voor persoonlijke/professionele ontwikkeling en scholing;
 • Gezellige personeelsuitjes;
 • Een fijne en moderne werkomgeving;
 • Dagelijks uitgebreide lunch;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Telefoon en laptop van de zaak. 

Advizo hielp al vele anderen:

Advizo heeft mij erg goed geholpen om de overstap naar de jeugdzorg te maken. Ik heb fijne gesprekken gehad met Esmay de Schipper en zij heeft alle stappen in overleg genomen die nodig waren. Bij vragen kreeg ik zeer snel respons. Ik heb de...
Door de hulp van Advizo heb ik eindelijk de overstap kunnen maken naar de jeugdzorg! Zij hebben mij heel goed weten te matchen met een organisatie en functie waar ik zelf nog nooit aan had gedacht. Ik heb de medewerkers (Berber en Melissa) ...
Dankzij Advizo heb ik me kunnen ontwikkelen als professional. Ik ben hier heel tevreden en voer mijn werk met veel plezier en energie uit. Pros Gratis, gezamelijke lunch, fijne werksfeer, leuke collega's, doorgroeimogelijkheden, warme organ...
Ik heb Advizo ervaren als belangstellend en makkelijk benaderbaar. Bedankt voor de fijne samenwerking.
Door Advizo kreeg ik de kans om mijn SKJ te behalen zodat ik eindelijk kon werken in het jeugddomein, iets dat ik heel graag wilde. Het contact met Advizo was altijd goed. Ze zijn betrokken, altijd vriendelijk en behulpzaam en altijd goed b...
Lees meer ervaringen

Dit ben jij:

Professioneel en toegankelijk sta jij iedereen te woord en denk jij in mogelijkheden.


Als medewerker van onze flexpool kan jij snel schakelen en leg je makkelijk contact met klanten en medewerkers. Dagelijks is er sprake van crisissituaties die direct moeten worden opgepakt. Met jouw positieve insteek en enthousiasme weet jij iedere situatie in een handomdraai op te lossen, waarbij jouw uitgangspunt altijd is om de best mogelijke service te bieden.

Naast het plannen houd jij je ook bezig met een stuk administratie. Je maakt contracten voor nieuwe medewerkers, maakt urenbriefjes aan en nodigt kandidaten uit voor kennismakingsgesprekken.


In het weekend en in de avonden worden er bereikbaarheidsdiensten gedraaid, de flexpool is namelijk 7 dagen per week bereikbaar tussen 7:00 en 23:00. Dit betekent dat er van jou verwacht wordt dat je één keer in de maand in het weekend en een avond in de week bereikbaarheidsdienst draait. Hier staat een passende vergoeding tegenover.


Dit heb jij:

 

 • Je hebt een afgerond mbo 4 of hbo-opleiding in de richting van (jeugd)zorg, Administratie, HR of Communicatie;
 • Ervaring in de (jeugd)hulpverlening is een pré; 
 • Jij vindt het leuk om dagelijks veel te bellen en te mailen met klanten en kandidaten;
 • Jij bent een kei in het plannen van diensten en opdrachten, zowel op de korte als lange termijn;
 • Je bent communicatief en sociaal: je bent goed bereikbaar voor collega’s en je netwerk;
 • Je bent representatief en zorgvuldig in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie;
 • Je hebt commercieel inzicht: je kunt omgaan met hectiek en denkt mee in de organisatie;
 • Je bent ondernemend en enthousiast;
 • Tot slot: je bent accuraat, hardwerkend, betrokken en collegiaal: samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat.
Solliciteer nu!

Wij zijn Advizo

De Jeugdzorg vraagt om betrokken en gemotiveerde medewerkers. Het leveren van goede en persoonlijke hulpverlening is ontzettend belangrijk voor succesvolle begeleiding aan cliënten. Die goede en persoonlijke hulpverlening is waar wij én onze PROFF's voor staan. Wij koppelen (jeugd)zorgprofessionals aan werkgevers met één achterliggend doel: een stabiele toekomst voor iedereen in Nederland. Onze opdrachtgevers nemen 90% van onze medewerkers over na een succesvolle detachering. Door onze laagdrempelige, snelle en persoonlijke aanpak hebben we inmiddels een groot netwerk opgebouwd en al voor honderden succesvolle detacheringen gezorgd. Bij Advizo zijn we allemaal onderdeel van één team. Een team dat (jeugd)zorgprofessionals ondersteunt en ontzorgt bij het vinden van een (nieuwe) baan. Advizo is een groeiend detacheringsbureau, continu in ontwikkeling, waar ruimte is voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer direct!

Vul het sollicitatieformulier in, of neem contact op met Lennard Vaandrager en stel direct al je vragen. Ook als je nog twijfels hebt: gewoon doen. We spreken je graag!

Meer weten over deze vacature?

Lennard Vaandrager is onze Manager Flexpool en vertelt je graag meer.

06-38300599 l.vaandrager@advizo.nl

Werken bij Advizo

Bij Advizo werken HR-consultants met een achtergrond in de jeugdzorg. Wij weten dus precies hoe het werkveld in elkaar zit, wat er leeft en wat professionals zoals jij nodig hebben. Zo zorgen we altijd voor de juiste match, begeleiding en ondersteuning!

Meer over onze werkwijze

Zo verloopt het sollicitatieproces

 1. Je solliciteert bij ons
 2. We nemen contact met je op
 3. Kennismaken
 4. We leggen je voor aan één van onze opdrachtgevers
 5. Optioneel: assessment
 6. Op gesprek bij de opdrachtgever
 7. Aan de slag!