Wij hebben de Jeugdzorg vacatures die écht bij je passen

Binnen de jeugdhulpverlening en jeugdbescherming hebben we verschillende soorten uitdagende functies voor je. Bijvoorbeeld als Jeugdbeschermer, gedragswetenschapper, medewerker in een Sociaal Wijkteam, groepswerker of als onderzoeker bij Veilig Thuis. Zoek je een baan met de intentie tot een vast contract? Of lijkt het je juist leuk deel uit te maken van een flexpool voor groepswerkers? Samen kijken we naar jouw kwaliteiten en bij welke instelling of organisatie jij kunt floreren. Ga je met ons in zee, dan word je onderdeel van ons team en kun je rekenen op een professionele en gezellige samenwerking.

Ben jij een echte PROFF?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven jeugdzorgprofessionals die zich volledig willen inzetten voor kinderen en gezinnen. Enthousiaste en leergierige PROFF's met hart voor hun werk. Die bovendien kritisch naar zichzelf durven kijken en stressbestendig zijn. Heb jij een open blik en ben je flexibel? Blink je uit met je helikopterview?  Dan maken we graag kennis met je. En of jij je nou al jaren inzet voor het welzijn van kinderen of net afgestudeerd bent en ervaring op wil doen binnen de Jeugdzorg: Advizo zorgt altijd voor de juiste match, begeleiding en ondersteuning!

Uitgelichte Jeugdzorg vacatures

Op zoek naar iets anders binnen de jeugdzorg?

In een vrijblijvend loopbaangesprek gaan wij met jou kijken welke nieuwe functie binnen de jeugdzorg bij jou past.

"Advizo heeft me in mijn kracht gezet"

De persoonlijke benadering van Advizo zet mij in mijn kracht. Ze zijn meer dan een uitzendbureau want ook nadat je een baan hebt, blijft het persoonlijke contact middels de kwartaalbijeenkomsten en andere contactvormen.

David - Jeugdbeschermer

"Advizo bood mij een kans"

Advizo bood mij de kans om via hun traineeship zonder ervaring in de jeugdzorg toch aan het werk te kunnen als jeugdbeschermer. Ze bieden goede ondersteuning en begeleiding zowel tijdens als na de sollicitatieprocedure. Ze zijn betrokken en altijd goed bereikbaar.

Roos - Jeugdbeschermer

"Advizo handelt snel en open"

Advizo kon mij op zeer korte termijn voorzien van een opdracht. Daarnaast spreekt de visie die Advizo hanteert mij aan. De persoonlijke aanpak en korte lijnen vind ik positief in mijn samenwerking met Advizo.

Melanie - Onderzoeker Veilig Thuis

"Advizo vraagt het beste van jou"

Als startende professional heb ik via Advizo de mogelijkheid gekregen om kennis en ervaring op te doen binnen de jeugdhulpverlening. Door middel van coaching word je niet alleen binnen je loopbaan begeleid, maar krijg je ook de ruimte en vrijheid om je op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Advizo vraagt het beste van jou en waar jij het beste van jezelf kunt geven.

Ikram - Onderzoeker Veilig Thuis

"De lijnen bij Advizo zijn kort"

Ik heb altijd al willen werken binnen de jeugdhulpverlening en door het traineeship van Advizo is dat mogelijk. Hun lijnen zijn erg kort. Ze werken snel en efficiënt en staan altijd klaar om je te ondersteunen waar nodig. Geen vraag is te gek!

Rishmi - Jeugdbeschermer

"Ik voel me bij Advizo gezien, gewaardeerd en gehoord"

Met een mooi diploma op zak en een einddoel voor ogen, wist ik niet zo goed via welke weg ik dit einddoel kon bereiken. Advizo heeft samen met mij gekeken welke opstap functie echt bij mij paste zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Nu werk ik als Jeugdbeschermer en heb ik het enorm naar mijn zin en ik kan Advizo nog steeds elke dag bellen voor al mijn vragen!

Glenn - Jeugdbeschermer

"Advizo is oprecht betrokken bij me"

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Advizo mij heel professioneel ondersteund. Best spannend om een vaste baan op te zeggen vond ik. Advizo heeft mijn tempo gevolgd waardoor het goed voelde. Nu ben ik werkzaam als gezinsmanager en nog geen seconde spijt gehad!

Rachel - Gezinsmanager

"Bij Advizo kan ik me ontwikkelen"

Advizo wist al snel wat mijn kwaliteiten zijn en hoe die het beste konden worden ingezet. Bij hen vind ik de begeleiding die ik nodig heb om mezelf te ontwikkelen. Ook in moeilijkere tijden steunden zij mij door middel van een belletje of een kaartje.

Michiel - Jeugdbeschermer

"Advizo staat open voor vernieuwing"

Het eerste gesprek was meteen al prettig. Er werd goed naar me geluisterd. De persoonlijke benadering en de korte lijnen vind ik fijn. Daarnaast vind ik het heel positief dat Advizo open staat voor vernieuwing en ontwikkeling en daarbij kijkt wat wij nodig hebben.

Sanne - Onderzoeker Veilig Thuis

De laatste blogs van Advizo

Van leuke tips tot interessante verhalen uit ons werkveld. In onze blogs lees je het allemaal. Bekijk hieronder een greep uit de meeste recente blogs!

Creëer ademruimte binnen de jeugdzorg en zet junioren slim in

Het is algemeen bekend dat er binnen de jeugdzorg veel personeelstekorten zijn en dat hierdoor de werkdruk in deze sector enorm hoog is. Dit is dan ook de grootste reden dat organisaties enkel gebaat zijn bij het aannemen van ervaren krachten. Ze zoeken hier ook bijna uitsluitend naar als ze vraag hebben naar nieuw personeel. Hierdoor ontstaat er een cirkel waarin gemotiveerde junior afgestudeerde kandidaten, met vaak mooie stage-ervaringen, moeilijk aan een baan komen. Organisaties hebben geen ruimte voor jonge professionals die staan te popelen om aan de slag te gaan. Er is simpelweg geen capaciteit om de werkdruk tijdelijk op te hogen om onervaren medewerkers in te werken en uitgebreid te begeleiden aan het begin van hun loopbaan. Als Advizo voelde wij sterk dat wij hier iets in konden betekenen.

 

Lees meer
Zo krijg jij jouw SKJ-registratie - 5 manieren

Wil jij graag aan de slag in een als jeugdbeschermer, jeugdconsulent of een andere functie als jeugdzorgprofessional? Maar heb jij (nog) geen SKJ-registratie of weet jij niet waar je moet beginnen? In deze blog ontdek je welke 5 manieren er zijn om jouw SKJ-registratie te behalen!

Lees meer
Lieke, jeugdbeschermer: een inwerkprogramma met een zachte landing!

In deze blog geven wij graag het woord aan Lieke van Golen (25, jeugdbeschermer). Lieke is in oktober via Advizo bij Samen Veilig Midden-Nederland (SVMN) gestart en vertelt graag hoe dit verlopen is. Na haar studie Forensische Pedagogiek aan de universiteit was Lieke zich nog aan het oriënteren op een passende werkplek. Één ding wist zij zeker, zij wilde jeugdbeschermer worden!

Na in gesprek te zijn gegaan met Advizo is zij als jeugdbeschermer gestart bij SAVE Jeugdbescherming, onderdeel van Samen Veilig Midden-Nederland. SVMN is een organisatie die in beeld komt als er zorgen zijn over de veiligheid van een kind of als er sprake is van geweld in de huiselijke sfeer.

Nu Lieke een aantal maanden werkzaam is, waren wij erg benieuwd hoe het met haar gaat.  We zoomen ook wat verder in op hoe het proces voor haar is verlopen van Advizo tot haar werkplek bij SAVE Jeugdbescherming.

Lees meer