Vacatures Sociaal Domein

There aren't any posts yet.

Breed aanbod aan sociaal domein vacatures

Advizo heeft sociaal domein vacatures beschikbaar in onder andere de regio’s Brabant en Overijssel. Bekijk onze vacatures in het sociaal domein hierboven.

Dankzij onze jarenlange ervaring met werving voor het Sociaal Domein, kennen wij een groot aantal partners in dit domein. Van Schuldhulpverlening tot aan Wmo, we hebben regelmatig Sociaal Domein vacatures beschikbaar in de regio Overijssel en Brabant.

Bij dit type werk ben je direct aanspreekpunt voor de inwoners/cliënten en ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload. Dit biedt veel vrijheid in je functie, en de variatie zorgt ervoor dat het werk leuk en uitdagend blijft. Klinkt interessant? Bekijk dan onze vacatures hierboven in het vacature-overzicht.

Vacatures sociaal domein Brabant

Regelmatig hebben wij terugkerende vacatures in het sociaal domein in Noord-Brabant en omstreken. We zijn doorlopend op zoek naar kandidaten voor functies als inkomensconsulent, consulent schuldhulpverlening of Wmo consulent. Voor het Sociaal Domein geldt; door de variatie in casussen die je tegenkomt, is het werk altijd zeer veelzijdig en uitdagend. Daarnaast biedt een gemeente over het algemeen een goede inkomenszekerheid. Ben jij ambitieus en wil je graag mensen helpen? Neem dan absoluut een kijkje bij onze sociaal domein vacatures.

Vacatures sociaal domein Overijssel

In heel Nederland hebben wij vacatures in het sociaal domein, in het bijzonder ook in Overijssel. Denk bijvoorbeeld aan een functie als inkomensconsulent. Als inkomensconsulent bijvoorbeeld, is het belangrijk dat je een goede inschatting kan maken over mensen. Je maakt budgetplannen, begeleidt en coacht jouw cliënten naar werk. Ben jij betrokken en oplossingsgericht, en heb je ervaring binnen een gemeente? Dan ben je zeker op je plek bij Advizo.

Advizo: sociaal domein specialist

Bij Advizo zijn we gespecialiseerd in het recruiteren van kandidaten voor functies in het Sociaal Domein en de Jeugdzorg. We weten daarom wat er in deze branches speelt en waar we op moeten letten wanneer we jou matchen met een functie of werkplek.

Dankzij onze persoonlijke aanpak regelen wij voor jou een goede match, waarbij duurzame samenwerking voorop staat. Dat werkt in de praktijk ook: maar liefst 90% van onze medewerkers wordt overgenomen door de opdrachtgever.