Jeugdzorgwerker vacatures bij Advizo

Ben je als jeugdzorgwerker op zoek naar vacatures, dan zie je soms door de bomen het bos niet meer. Welke organisatie past eigenlijk het beste bij jouw ambities en wensen? Advizo begeleidt jou als jeugdzorgprofessional naar je ideale baan in de jeugdzorg. 90% wordt uiteindelijk overgenomen door de opdrachtgever. Regelmatig zijn we op zoek naar startende én ervaren jeugdzorgwerkers, voor een flexpool of als vaste kracht. Durf jij het aan? Bekijk onze vacatures voor jeugdzorgwerker!

Waar kom je te werken als jeugdzorgwerker?

Wil je werken in de jeugdzorg bij Advizo? Dat betekent dat je bij diverse instanties terecht kunt komen. Als je vacatures voor jeugdzorgwerker bekijkt, dan kan dit om uiteenlopende functies gaan. Denk hierbij aan:

  • Jeugdconsulent
  • Medewerker Veilig Thuis
  • (Ambulant) begeleider Jeugdzorg
  • Jeugdbeschermer

Vaak krijg je bij de jongeren te maken met diverse en soms complexe problematiek, zoals gedragsproblemen en psychische problemen. Iedere dag staat je als jeugdzorgwerker weer een nieuwe uitdaging te wachten en dat maakt het werk erg afwisselend.

Advizo weet wat er speelt in de jeugdzorg

Bij Advizo zijn we gespecialiseerd in het recruiteren van kandidaten voor functies in de Jeugdzorg. We weten daarom wat er in deze branches speelt en waar we op moeten letten als we jou koppelen aan een bepaalde functie of werkplek.

Dankzij onze persoonlijke aanpak regelen wij voor jou een goede match, waarbij duurzame samenwerking voorop staat. Dat werkt in de praktijk ook: maar liefst 90% van onze medewerkers wordt overgenomen door de opdrachtgever.

Pas jij als jeugdzorgwerker bij Advizo?

Bij Advizo vinden we het belangrijk dat jij als jeugdzorgwerker ambitieus bent en stevig in je schoenen staat. Ben jij een goede match voor Advizo? Dan ben je een PROFF. Wat dat betekent? Je hebt als professional bovenal een open blik en bent flexibel, en bekijkt zaken met een helikopterview. Ben je net afgestudeerd? Geen zorgen. Wij begeleiden je in je detacheringsperiode bij ons totdat je wordt overgenomen door een opdrachtgever. In deze tijd bieden we je ook verschillende opleidingen en trainingen aan via onze Advizo Academy. Dit geldt natuurlijk ook voor onze ervaren jeugdzorgwerkers.

Jeugdzorgwerker vacatures

Is de functie jeugdzorgwerker ook iets voor jou? Bekijk hier onze openstaande vacatures.