Terug naar overzicht

๐Ÿ””๐”๐ˆ๐“๐๐Ž๐ƒ๐ˆ๐†๐ˆ๐๐†: ๐Œ๐„๐„๐“&๐†๐‘๐„๐„๐“ โ€œLOOPBAANORIENTATIE, DE WEG NAAR JEUGDBESCHERMERโ€ ๐Ÿ””

Bij deze ๐‘ด๐’†๐’†๐’•&๐‘ฎ๐’“๐’†๐’†๐’• krijg je de gelegenheid om een kijkje te nemen bij Jeugdbescherming west en kennis te maken met het werk van een jeugdbeschermer. Uiteraard is er ook ruimte om al je vragen te stellen aan een professional uit het werkveld.

๐ƒ๐š๐ญ๐ฎ๐ฆ: donderdag 4 juli 2024
๐“๐ข๐ฃ๐: 13:00 uur-17:00 uur
๐‹๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐ž: Zoetermeer

ย 

Werk jij nu in een ander vakgebied en wil je graag een overstap naar de jeugdzorg maken? Ben je nog onervaren in de jeugdzorgsector, pas afgestudeerde en/of niet SKJ-geregistreerd? Ook dan is er een mogelijkheid om mooie en relevante werkervaring binnen de jeugdzorg op te doen en binnen een (paar) jaar door te groeien naar de functie van jeugdbeschermer of eventueel een andere functie. Heb je juist wel ervaring binnen de Jeugdzorg en twijfel je om de overstap naar Jeugdbescherming te maken? Wat je situatie ook is, wij denken graag met je mee!

Indien je minimaal een MBO niveau 4 diploma in je bezit hebt bekijken we graag welke waarde jij aan onze organisatie toe kan voegen. Je zal daarom in gesprek gaan met een jeugdbeschermer van Jeugdbescherming west en met een HR-adviseur van Advizo. Tevens kun je advies krijgen over wat er nodig is om (op termijn) SKJ geregistreerd te raken, hiervoor zal je in gesprek gaan met een medewerker van HaKa voor de professional. Kom jij dit samen met ons ontdekken?

We ontvangen je graag op ๐๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐๐š๐  4 juli ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ4 om 13:00 uur in Zoetermeer. Aanmelden kan door een mail te sturen o.v.v. โ€˜aanmelding Meet&Greetโ€™ naarinfo@advizo.nl! Na aanmelding, zullen we je meer informatie sturen over het programma van deze middag.

Graag tot ziens bij de Meet&Greet!