Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:

SKJ-registratie

De Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector. SKJ ziet toe op kwaliteit, toetsing en scholing. Je bent verplicht om je te registreren bij de SKJ als je op hbo-niveau of hoger werkt in de jeugdhulpverlening. Indien je reeds in het bezit bent van een BIG-registratie, is het niet nodig je apart te registeren bij de SKJ. Registratie is vereist bij functies waar sprake is (of kan zijn) van:

 

  • een onveilige omgeving;
  • levensbedreigende situaties;
  • meerdere problemen tegelijkertijd;
  • complexe problematiek waarvan de achterliggende oorzaak onbekend is;
  • sterk wisselend verloop.

 

Nieuwe kamer SKJ per 1 januari 2018

Per 1 januari 2018 heeft de SKJ een nieuwe kamer geopend: de kamer voor Jeugd- en Gezinsprofessionals. Deze kamer is bedoeld voor alle hbo-professionals die werkzaam zijn in de jeugdhulp en jeugdbescherming en verplicht zijn zich te registeren. Ook wo-ers op een hbo-functie kunnen ervoor kiezen zich in deze kamer in te schrijven. Uiteindelijk zullen zowel huidige Jeugdzorgwerkers als alle hbo-professionals die nu vooraangemeld zijn onder de nieuwe kamer vallen.

 

Nog niet SKJ-geregistreerd

Iedere PROFF die werkzaam is via Advizo moet SKJ-geregistreerd zijn. Ben je dit nog niet en wil je graag werken via ons? Laat dit je niet weerhouden te solliciteren! Wij vergoeden jouw registratie.

 

Meer informatie over een SKJ-registratie

Voor meer informatie over waar je je kunt registreren en de inhoud van de registratie, verwijzen we je naar de website van de SKJ.

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.