Samen met een coach aan de slag
Functies van starter tot manager
Ideaal voor zzp'ers

Wij hebben de Sociaal Domein vacatures die รฉcht bij je passen

Binnen het Sociaal Domein hebben we verschillende soorten functies bij uiteenlopende werkgevers voor je. Van Wmo-consulent tot regiomanager. We zoeken bijvoorbeeld beleidsmedewerkers, kwaliteitsmedewerkers, Wmo-consulenten en contractadviseurs. Alle functies zijn gericht op zorg en welzijn binnen de Jeugdzorg en Participatiewet.

Ben jij de zorgprofessional die we zoeken?

Wij zijn op zoek naar zorgprofessionals met een open houding, improvisatievermogen en soms een lange adem. Ben jij proactief, zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Sta je stevig in je schoenen, ben je sociaal en niet bang om de regels toe te passen? Dan kijken we graag samen met jou waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Nog niet zoveel ervaring? Ook dan helpt Advizo je verder!

Uitgelichte vacatures

Op zoek naar iets anders?

Stuur een open sollicitatie. Wij nemen contact op als we iets hebben wat bij je past!

"Advizo handelt snel en open"

Advizo kon mij op zeer korte termijn voorzien van een opdracht. Daarnaast spreekt de visie die Advizo hanteert mij aan. De persoonlijke aanpak en korte lijnen vind ik positief in mijn samenwerking met Advizo.

Melanie - Onderzoeker Veilig Thuis

"Ik voel me bij Advizo gezien, gewaardeerd en gehoord"

Met een mooi diploma op zak en een einddoel voor ogen, wist ik niet zo goed via welke weg ik dit einddoel kon bereiken. Advizo heeft samen met mij gekeken welke opstap functie echt bij mij paste zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Nu werk ik als Jeugdbeschermer en heb ik het enorm naar mijn zin en ik kan Advizo nog steeds elke dag bellen voor al mijn vragen!

Glenn - Jeugdbeschermer

"Advizo vraagt het beste van jou"

Als startende professional heb ik via Advizo de mogelijkheid gekregen om kennis en ervaring op te doen binnen de jeugdhulpverlening. Door middel van coaching word je niet alleen binnen je loopbaan begeleid, maar krijg je ook de ruimte en vrijheid om je op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Advizo vraagt het beste van jou en waar jij het beste van jezelf kunt geven.

Ikram - Onderzoeker Veilig Thuis

"De lijnen bij Advizo zijn kort"

Ik heb altijd al willen werken binnen de jeugdhulpverlening en door het traineeship van Advizo is dat mogelijk. Hun lijnen zijn erg kort. Ze werken snel en efficiรซnt en staan altijd klaar om je te ondersteunen waar nodig. Geen vraag is te gek!

Rishmi - Jeugdbeschermer

"Advizo is oprecht betrokken bij me"

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Advizo mij heel professioneel ondersteund. Best spannend om een vaste baan op te zeggen vond ik. Advizo heeft mijn tempo gevolgd waardoor het goed voelde. Nu ben ik werkzaam als gezinsmanager en nog geen seconde spijt gehad!

Rachel - Gezinsmanager

"Advizo heeft me in mijn kracht gezet"

De persoonlijke benadering van Advizo zet mij in mijn kracht. Ze zijn meer dan een uitzendbureau want ook nadat je een baan hebt, blijft het persoonlijke contact middels de kwartaalbijeenkomsten en andere contactvormen.

David - Jeugdbeschermer

"Advizo staat open voor vernieuwing"

Het eerste gesprek was meteen al prettig. Er werd goed naar me geluisterd. De persoonlijke benadering en de korte lijnen vind ik fijn. Daarnaast vind ik het heel positief dat Advizo open staat voor vernieuwing en ontwikkeling en daarbij kijkt wat wij nodig hebben.

Sanne - Onderzoeker Veilig Thuis

"Bij Advizo kan ik me ontwikkelen"

Advizo wist al snel wat mijn kwaliteiten zijn en hoe die het beste konden worden ingezet. Bij hen vind ik de begeleiding die ik nodig heb om mezelf te ontwikkelen. Ook in moeilijkere tijden steunden zij mij door middel van een belletje of een kaartje.

Michiel - Jeugdbeschermer

"Advizo bood mij een kans"

Advizo bood mij de kans om via hun traineeship zonder ervaring in de jeugdzorg toch aan het werk te kunnen als jeugdbeschermer. Ze bieden goede ondersteuning en begeleiding zowel tijdens als na de sollicitatieprocedure. Ze zijn betrokken en altijd goed bereikbaar.

Roos - Jeugdbeschermer

Nieuws van Advizo

De zomer is begonnen!

Onze medewerkers zijn vandaag verrast met een leuk spel en een kaartje om deze mooie periode in te luiden. Samen maken we er een geweldige zomer van!ย 

Lees meer
Na regen komt zonneschijn!

Of het nu gaat om ziektevervanging, zwangerschapsverlof, of vakantieopvulling - wij staan klaar om te helpen!

Lees meer
๐Ÿ””๐”๐ˆ๐“๐๐Ž๐ƒ๐ˆ๐†๐ˆ๐๐†: ๐Œ๐„๐„๐“&๐†๐‘๐„๐„๐“ โ€œLOOPBAANORIENTATIE, DE WEG NAAR JEUGDBESCHERMERโ€ ๐Ÿ””

Bij deze ๐‘ด๐’†๐’†๐’•&๐‘ฎ๐’“๐’†๐’†๐’• krijg je de gelegenheid om een kijkje te nemen bij Jeugdbescherming west en kennis te maken met het werk van een jeugdbeschermer. Uiteraard is er ook ruimte om al je vragen te stellen aan een professional uit het werkveld.

Lees meer