Samen met een coach aan de slag
Functies van starter tot manager
Ideaal voor zzp'ers

Wij hebben de Sociaal Domein vacatures die écht bij je passen

Binnen het Sociaal Domein hebben we verschillende soorten functies bij uiteenlopende werkgevers voor je. Van Wmo-consulent tot regiomanager. We zoeken bijvoorbeeld beleidsmedewerkers, kwaliteitsmedewerkers, Wmo-consulenten en contractadviseurs. Alle functies zijn gericht op zorg en welzijn binnen de Jeugdzorg en Participatiewet.

Ben jij de zorgprofessional die we zoeken?

Wij zijn op zoek naar zorgprofessionals met een open houding, improvisatievermogen en soms een lange adem. Ben jij proactief, zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Sta je stevig in je schoenen, ben je sociaal en niet bang om de regels toe te passen? Dan kijken we graag samen met jou waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Nog niet zoveel ervaring? Ook dan helpt Advizo je verder!

Uitgelichte vacatures

Op zoek naar iets anders?

Stuur een open sollicitatie. Wij nemen contact op als we iets hebben wat bij je past!

"Advizo handelt snel en open"

Advizo kon mij op zeer korte termijn voorzien van een opdracht. Daarnaast spreekt de visie die Advizo hanteert mij aan. De persoonlijke aanpak en korte lijnen vind ik positief in mijn samenwerking met Advizo.

Melanie - Onderzoeker Veilig Thuis

"Ik voel me bij Advizo gezien, gewaardeerd en gehoord"

Met een mooi diploma op zak en een einddoel voor ogen, wist ik niet zo goed via welke weg ik dit einddoel kon bereiken. Advizo heeft samen met mij gekeken welke opstap functie echt bij mij paste zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Nu werk ik als Jeugdbeschermer en heb ik het enorm naar mijn zin en ik kan Advizo nog steeds elke dag bellen voor al mijn vragen!

Glenn - Jeugdbeschermer

"Advizo vraagt het beste van jou"

Als startende professional heb ik via Advizo de mogelijkheid gekregen om kennis en ervaring op te doen binnen de jeugdhulpverlening. Door middel van coaching word je niet alleen binnen je loopbaan begeleid, maar krijg je ook de ruimte en vrijheid om je op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Advizo vraagt het beste van jou en waar jij het beste van jezelf kunt geven.

Ikram - Onderzoeker Veilig Thuis

"De lijnen bij Advizo zijn kort"

Ik heb altijd al willen werken binnen de jeugdhulpverlening en door het traineeship van Advizo is dat mogelijk. Hun lijnen zijn erg kort. Ze werken snel en efficiënt en staan altijd klaar om je te ondersteunen waar nodig. Geen vraag is te gek!

Rishmi - Jeugdbeschermer

"Advizo is oprecht betrokken bij me"

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Advizo mij heel professioneel ondersteund. Best spannend om een vaste baan op te zeggen vond ik. Advizo heeft mijn tempo gevolgd waardoor het goed voelde. Nu ben ik werkzaam als gezinsmanager en nog geen seconde spijt gehad!

Rachel - Gezinsmanager

"Advizo heeft me in mijn kracht gezet"

De persoonlijke benadering van Advizo zet mij in mijn kracht. Ze zijn meer dan een uitzendbureau want ook nadat je een baan hebt, blijft het persoonlijke contact middels de kwartaalbijeenkomsten en andere contactvormen.

David - Jeugdbeschermer

"Advizo staat open voor vernieuwing"

Het eerste gesprek was meteen al prettig. Er werd goed naar me geluisterd. De persoonlijke benadering en de korte lijnen vind ik fijn. Daarnaast vind ik het heel positief dat Advizo open staat voor vernieuwing en ontwikkeling en daarbij kijkt wat wij nodig hebben.

Sanne - Onderzoeker Veilig Thuis

"Bij Advizo kan ik me ontwikkelen"

Advizo wist al snel wat mijn kwaliteiten zijn en hoe die het beste konden worden ingezet. Bij hen vind ik de begeleiding die ik nodig heb om mezelf te ontwikkelen. Ook in moeilijkere tijden steunden zij mij door middel van een belletje of een kaartje.

Michiel - Jeugdbeschermer

"Advizo bood mij een kans"

Advizo bood mij de kans om via hun traineeship zonder ervaring in de jeugdzorg toch aan het werk te kunnen als jeugdbeschermer. Ze bieden goede ondersteuning en begeleiding zowel tijdens als na de sollicitatieprocedure. Ze zijn betrokken en altijd goed bereikbaar.

Roos - Jeugdbeschermer

Nieuws van Advizo

Advizo Jeugdzorg gids: een compleet functieoverzicht!

Bij Advizo hebben we veel verschillende vacatures binnen de Jeugdzorg: van groepswerker tot gezinscoach en zowel binnen het gedwongen kader als in het vrijwillige kader. Maar, wat is nou eigenlijk het verschil tussen de functies en welke functie past er het beste bij jou? Om je hier meer inzicht in te geven hebben wij de Jeugdzorg gids: een compleet functieoverzicht opgesteld!

Jeugdzorg gids: een compleet functieoverzicht

In deze gids nemen we je mee in de verschillende functies binnen de jeugdzorg. We gaan in op de inhoud van de functies en staan stil bij wat er per functie nou echt belangrijk is: welke kwaliteiten moet je met je meenemen om een functie goed te vervullen? Als je twijfelt over welke functie in de jeugdhulpverlening goed bij je past geeft deze gids je hopelijk meer informatie om een goede keuze te kunnen maken! Ben je er helemaal uit, of wil je hier juist graag verder over sparren? Bij Advizo staan we voor je klaar!

Je download de gids gemakkelijk hier 

Lees meer
Save the date: Jaarcongres AlleKansenBenut!

Hoe zorgen we dat enthousiaste zij-instromers en herintreders een vaste aanvulling worden op onze teams binnen jeugdzorg? Op 24 november organiseert AlleKansenBenut! haar jaarcongres. Een dag waarop we samen kijken naar de inzet van zij-instromers en herintreders binnen jeugdzorg. En naar de opbrengsten van 2 jaar AlleKansenBenut!. Wat heeft het programma ons gebracht? Hoe gaat het met de pilotorganisaties? En welke veranderingen heeft onze branche nog nodig?

Over AlleKansenBenut!

AlleKansenBenut! is een programma van Jeugdzorg werkt! Met AlleKansenBenut! zet Jeugdzorg werkt! zich in om jeugdzorgorganisaties inzichten en tools te bieden om de groeiende groep zij-instromers en herintreders zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten voor hun organisatie. Zo krijgen de (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals de kans om zich binnen een organisatie optimaal te ontwikkelen én op de lange termijn een duurzame bijdrage te blijven leveren binnen jeugdzorg. Vanuit Advizo dragen wij hier eveneens aan bij. 

Het programma

In de ochtend is er een gesprek met verschillende beleidsmakers, wetenschappers en politici. Zij bespreken de inzet van zij-instromers en herintreders binnen de branche. Wat betekent dit potentieel voor organisaties en hun professionals? Welke uitdagingen zijn er? Wat kunnen we leren van andere branches? En hoe kunnen het onderwijs, de inkoopregio’s en het Rijk ondersteunen?

In de middag spreken er een aantal deelnemers uit de verschillende pilots. Wat gebeurt er concreet op de werkvloer? Hoe zijn de pilots vormgegeven? Wat zijn hun (leer)opbrengsten? Daarbij besteden we aandacht aan wat er nodig is om blijvend succesvol aan de slag te gaan met zij-instromers. Dat alles onder leiding van dagvoorzitter Mari Carmen Oudendijk.

Wil je er ook bij zijn? Meld je digitaal aan

Praktische informatie

Datum              24 november 2022
Tijd                  10.00 tot 16.00 uur
Locatie             online of live in het Anatomiegebouw in Utrecht
Kosten              gratis

Lees meer
Uitnodiging: open middag Jeugdbescherming west Leiden

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar wat een jeugdbeschermer precies doet? Of zegt jouw omgeving ook regelmatig "werken bij de jeugdbescherming is echt iets voor jou!” en overweeg je misschien wel om de overstap naar de jeugdbescherming te maken? 𝐌𝐞𝐥𝐝 𝐣𝐞 𝐝𝐚𝐧 𝐧𝐮 𝐚𝐚𝐧!

Op deze open middag krijg je de gelegenheid om een kijkje te nemen bij Jeugdbescherming west en kennis te maken met het werk van een jeugdbeschermer. Uiteraard is er ook ruimte om al je vragen te stellen aan een professional uit het werkveld.

𝐃𝐚𝐭𝐮𝐦: Donderdag 24 november 2022
𝐓𝐢𝐣𝐝: 14.00 tot 16.00 uur
𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞: Leiden
 
Aanmelden kan via de website van Jeugdbescherming west: https://lnkd.in/e6F3zXc9.

Lees meer