EACA39C9-CA5D-4D5C-9C8E-E66B3CDD44FE@1xCreated with sketchtool.
Professioneel
0BA057AC-11F8-43A9-B170-1B8B21ADCA84@1xCreated with sketchtool.
Respectvol
C61CF70E-FE6D-4F61-85D8-427E6A6D09DA@1xCreated with sketchtool.
Open
39C77245-20AF-4378-89A6-BCF93EA99AB6@1xCreated with sketchtool.
Fris
D5B420BB-C378-4B3B-853F-81AD5E680B47@1xCreated with sketchtool.
Flexibel

Hi, wij zijn Advizo

De Jeugdzorg vraagt om betrokken en gemotiveerde medewerkers.  Wij koppelen (jeugd)zorgprofessionals aan werkgevers met één achterliggend doel: een stabiele toekomst voor iedereen in Nederland.

De perfecte match vinden tussen opdrachtgever en kandidaat, dat is onze passie! Zoek jij een baan binnen de Jeugdzorg? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. 

Mijn naam is Lisa en ik werk op de backoffice van Advizo. Bel of mail me en ik zorg dat één van onze HR-adviseurs contact met je opneemt.

Ontdek onze werkwijze

Van baan wisselen binnen jeugdzorg?

Kom langs voor een vrijblijvend loopbaangesprek.

Aanmelden

SKJ registratie

Weten of jij in aanmerking kunt komen?

Doe nu de test!

Waardering vanuit het werkveld

Voor deze mensen heeft Advizo zich al succesvol ingezet en zoals je ziet wordt dat gewaardeerd!

Bekijk alle reviews

7 september 2021
"Ik heb Advizo ervaren als een betrouwbare detacheerder. Ten eerste denken ze goed met je mee welke job bij jou als professional past. Daarnaast steunen ze je tijdens het sollicitatieproces bij de werkgever. Ik ben ook te spreken over de coaching en steun tijdens het werken zelf. Advizo biedt af en toe interessante trainingen en de communicatie is goed."
Martine Stroet

"Ik voel me bij Advizo gezien, gewaardeerd en gehoord"

Met een mooi diploma op zak en een einddoel voor ogen, wist ik niet zo goed via welke weg ik dit einddoel kon bereiken. Advizo heeft samen met mij gekeken welke opstap functie echt bij mij paste zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Nu werk ik als Jeugdbeschermer en heb ik het enorm naar mijn zin en ik kan Advizo nog steeds elke dag bellen voor al mijn vragen!

Glenn - Jeugdbeschermer

"De lijnen bij Advizo zijn kort"

Ik heb altijd al willen werken binnen de jeugdhulpverlening en door het traineeship van Advizo is dat mogelijk. Hun lijnen zijn erg kort. Ze werken snel en efficiënt en staan altijd klaar om je te ondersteunen waar nodig. Geen vraag is te gek!

Rishmi - Jeugdbeschermer

"Bij Advizo kan ik me ontwikkelen"

Advizo wist al snel wat mijn kwaliteiten zijn en hoe die het beste konden worden ingezet. Bij hen vind ik de begeleiding die ik nodig heb om mezelf te ontwikkelen. Ook in moeilijkere tijden steunden zij mij door middel van een belletje of een kaartje.

Michiel - Jeugdbeschermer

"Advizo heeft me in mijn kracht gezet"

De persoonlijke benadering van Advizo zet mij in mijn kracht. Ze zijn meer dan een uitzendbureau want ook nadat je een baan hebt, blijft het persoonlijke contact middels de kwartaalbijeenkomsten en andere contactvormen.

David - Jeugdbeschermer

"Advizo vraagt het beste van jou"

Als startende professional heb ik via Advizo de mogelijkheid gekregen om kennis en ervaring op te doen binnen de jeugdhulpverlening. Door middel van coaching word je niet alleen binnen je loopbaan begeleid, maar krijg je ook de ruimte en vrijheid om je op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Advizo vraagt het beste van jou en waar jij het beste van jezelf kunt geven.

Ikram - Onderzoeker Veilig Thuis

"Advizo is oprecht betrokken bij me"

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Advizo mij heel professioneel ondersteund. Best spannend om een vaste baan op te zeggen vond ik. Advizo heeft mijn tempo gevolgd waardoor het goed voelde. Nu ben ik werkzaam als gezinsmanager en nog geen seconde spijt gehad!

Rachel - Gezinsmanager

"Advizo bood mij een kans"

Advizo bood mij de kans om via hun traineeship zonder ervaring in de jeugdzorg toch aan het werk te kunnen als jeugdbeschermer. Ze bieden goede ondersteuning en begeleiding zowel tijdens als na de sollicitatieprocedure. Ze zijn betrokken en altijd goed bereikbaar.

Roos - Jeugdbeschermer

"Advizo staat open voor vernieuwing"

Het eerste gesprek was meteen al prettig. Er werd goed naar me geluisterd. De persoonlijke benadering en de korte lijnen vind ik fijn. Daarnaast vind ik het heel positief dat Advizo open staat voor vernieuwing en ontwikkeling en daarbij kijkt wat wij nodig hebben.

Sanne - Onderzoeker Veilig Thuis

"Advizo handelt snel en open"

Advizo kon mij op zeer korte termijn voorzien van een opdracht. Daarnaast spreekt de visie die Advizo hanteert mij aan. De persoonlijke aanpak en korte lijnen vind ik positief in mijn samenwerking met Advizo.

Melanie - Onderzoeker Veilig Thuis